- Emoji Skoru
- 268
- Puanlar
- 103
hayır benim bahsettiğim neriman burda bahsedilen değilBuldunuz mu neriman hanımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır benim bahsettiğim neriman burda bahsedilen değilBuldunuz mu neriman hanımı
telefondan bakan Oğuzhan’ın numarasını veribilir misiniz ne kadara bakıyor acaba?Arkadaşlar önerebileceğiniz güncel iyi falcı var mı?
Ben tecrübe ettiklerimi yazayım, bunlar dışında olursa çok iyi olur.
Üsküdar Arzu- 1/10 çok kötü
Kazasker Sebnem 3/10 çok az şey bilmisti
Kartal' da Hülya (Medyum Talya) 4/10 anlık bildi, ilerisi için soyledikleri hep yanlış çıktı
Telefonda da bakan Andaç 6/10 dönemin iyilerindendi. Tahmin sayısı azdı ama genelde başarılı sayılır
Telefonda bakan Oğuzhan 9,5/10 neredeyse tüm anı ve geleceği bildi, bu yüzden çok kere baktırdım ama aynı kisiden aynı şeyleri tekrar dinlemek istemediğim için artık baktirmiyorum
Pendik Safiye 1/10 bu kadar kötüsü yoktur
Sembol Kafe (Bagdat Caddesi) Serkan ve Nesil : Serkan kötünün kötüsü ama Nesli fena değildi. Neslinin hatrina 4/10
Kozyatagi Semra 5/10 iyi şeyler duymak isteyen gidebilir ama fazla pembeci. Bildiği bazı şeyler oldu ama olmayan daha çoktur.
Telefonda Tarot bakan Aynur: 7/10. Telefonda bakanlar içinde iyilerden
Tuzla Fikriye : sürekli kötü şeyler söyler. Gayet de iyi şeyler de olmuştu ama hiçbirisini görmedi. Kara haber tellalı 2/10
Goztepe Gülsüm: iyi sayılır 6/10 anı çok iyi bilmişti
Eğer güncel bildiğiniz iyi kişiler varsa yazar mısınız siz de
Taksim Symbol kafede neriman hanım var .o değil mi?hayır benim bahsettiğim neriman burda bahsedilen değil
Aman aman uzak dur bişey bildiği yok 2 dk baktı annemin ismindeki harfleri bildi o kadar sanki ben bilmiyormuşum gibi sinir olmuştumKızlar üsküdar falcı arzuya baktıran var mı arzu çakır medyum olan ? Böyle şapka takıyor genelde
Enerjisi beni çok korkuttu ya . O kadar olumsuz konuştu ki birde işlem teklif etti. Vadeleri falan çıkmıyor değil mi.Aman aman uzak dur bişey bildiği yok 2 dk baktı annemin ismindeki harfleri bildi o kadar sanki ben bilmiyormuşum gibi sinir olmuştum
Yok bee saçma sapan bir faldı dediğim gibi dedikleride çıkmıyorEnerjisi beni çok korkuttu ya . O kadar olumsuz konuştu ki birde işlem teklif etti. Vadeleri falan çıkmıyor değil mi.
Yaa çok sevindimYok bee saçma sapan bir faldı dediğim gibi dedikleride çıkmıyor
Numarasını verebilir misiniz?atar mısınız?zülfiye diye bir kıza baktırdık valla arkadaşıma takır takır çıktı. bende de ufak tefek şeyler çıktı. kahve bakıyor sizin adınıza içiyor. ilginç.
Ben de alabilir miyimOğuzhanın numarasını verebilir misiniz ne aldara bakıyor birde
Bir de enerjim tutmadı diyip bakmıyor tuhaf biriAynen oyle .
Zülfiyenin numarasını bana atar mısınz teşekkürlerNumarasını verebilir misiniz?atar mısınız?
öyle mii gelecek için söylediği şeyler çıkmadı mı? peki Anı yakaladı mıBen baktırdım ama dediği hiç birşey çıkmadı beğenmedim
Anda bişeyler bildi ama gelecek çıkmayınca önemi yok bence anı bende biliyorumöyle mii gelecek için söylediği şeyler çıkmadı mı? peki Anı yakaladı mı
bakım aldınız mımerhaba size yazıyorum.