Gelecekte nasıl
cikmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelecekte nasıl
Bana da yazar mısınUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Sibel hala varsa kesinlikle Sibel. Eğer yoksa Azizetaksim melekler kahvesinde onerebileceginiz biri var mii
Sibel arkadaşıma ‘senin sevgilin seni rengarenk kızlarla aldatıyor’ demişti. O zaman anlamamıştık.Sibel hala varsa kesinlikle Sibel. Eğer yoksa Azize
Canım Sibel diye biri hiç çalışmadı burada diyor melekler kahvesinde kafe isminden emin misin ?Sibel hala varsa kesinlikle Sibel. Eğer yoksa Azize
Evet evet ama baya olduCanım Sibel diye biri hiç çalışmadı burada diyor melekler kahvesinde kafe isminden emin misin ?
Selam, bana da yazar mısınBana da yazar mısın
Bana da yazar mısın
Selam, bana da yazar mısınBana gönderebilirsin
Bana numarasını yazar mısınBana gönderebilirsin
Size yazdılarsa bana da atar mısınızBana numarasını yazar mısın
Hayır malesef dönmediSize yazdılarsa bana da atar mısınız
Elmirayi tavsiye edebilirimKizlar iyi bir su falcisi var mi ya
Gecen gun taksimde azizeye baktirdim güzel bir enerjisi vardı ama beni kesmedi.. isim bilen düşünce okuyan bir su Falcısı tavsiyeniz var mı
Numarasi var miElmirayi tavsiye edebilirim
Nerede bakıyoElmirayi tavsiye edebilirim
Hayır ...Söyledikleri çıktı mı size?