İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar önerebileceğiniz güncel iyi falcı var mı?

Ben tecrübe ettiklerimi yazayım, bunlar dışında olursa çok iyi olur.

Üsküdar Arzu- 1/10 çok kötü

Kazasker Sebnem 3/10 çok az şey bilmisti

Kartal' da Hülya (Medyum Talya) 4/10 anlık bildi, ilerisi için soyledikleri hep yanlış çıktı

Telefonda da bakan Andaç 6/10 dönemin iyilerindendi. Tahmin sayısı azdı ama genelde başarılı sayılır

Telefonda bakan Oğuzhan 9,5/10 neredeyse tüm anı ve geleceği bildi, bu yüzden çok kere baktırdım ama aynı kisiden aynı şeyleri tekrar dinlemek istemediğim için artık baktirmiyorum

Pendik Safiye 1/10 bu kadar kötüsü yoktur

Sembol Kafe (Bagdat Caddesi) Serkan ve Nesil : Serkan kötünün kötüsü ama Nesli fena değildi. Neslinin hatrina 4/10

Kozyatagi Semra 5/10 iyi şeyler duymak isteyen gidebilir ama fazla pembeci. Bildiği bazı şeyler oldu ama olmayan daha çoktur.

Telefonda Tarot bakan Aynur: 7/10. Telefonda bakanlar içinde iyilerden

Tuzla Fikriye : sürekli kötü şeyler söyler. Gayet de iyi şeyler de olmuştu ama hiçbirisini görmedi. Kara haber tellalı 2/10

Goztepe Gülsüm: iyi sayılır 6/10 anı çok iyi bilmişti

Eğer güncel bildiğiniz iyi kişiler varsa yazar mısınız siz de
telefondan bakan Oğuzhan’ın numarasını veribilir misiniz ne kadara bakıyor acaba?

Arkadaşlar nerimanın numarası yokki kendisi symbol kafe taksimde baktırdım iki kişi baktırdık diğer arkadaşıma ayrıldığı kocasının ismini direk söylemiş bende memnun kaldım bayag detay soyledi hiç beklemediğim bence kafeye gidin telefonda olmuyor birebirdeki gibi

yıldızname/doğum haritasından uzun vadeli (tercihen ömrü kapsayan şekilde) okuma yaptırmış birisi var mı? tanıdığınız olarak referansla iletişime geçip tercihen uçuk olmayan bi fiyata telefon/yazı üzerinden yorumlatmak istiyorum.

Kızlar üsküdar falcı arzuya baktıran var mı arzu çakır medyum olan ? Böyle şapka takıyor genelde

Aman aman uzak dur bişey bildiği yok 2 dk baktı annemin ismindeki harfleri bildi o kadar sanki ben bilmiyormuşum gibi sinir olmuştum
Enerjisi beni çok korkuttu ya . O kadar olumsuz konuştu ki birde işlem teklif etti. Vadeleri falan çıkmıyor değil mi.

kızlar mersinli yaşara fal baktırıpta sonucu çıkan dediği gibi oldu diyen varmı?

merhabalar. Turuncu fal cafe de “zeliş” isminde çok sevdiğim öngörüsü çok yüksek olan ve bir o kadar da ruhani olan çok sevdiğim biri vardı falcı diye asla hitap edemem çünkü çok özeldi. 2024 de yurtdışına çıkacağımı ve neler olacağını birebir söylemişti hepsini yaşadım ama sonra ayrıldı ve gerçek ismini bilmiyorum kaç yıl geçti hep aklımda ;( benmde ve baktığı arkadaşlarıma da şaşkınlıkları inanılmaz;( hem yoldaşım hem ruhdaşım gibiydi:( fal cafe ye yazıyoruz artık bakmıyor diye kestirip atıyorlar , eğer bilen varsa lütfen ama lütfen bana yazabilir mi.. çok ihtyacımız var. Kendisini bulmam lazım .. Şimdiden teşekkürler.:(

Back
X