nişantaşında symbol kafede bakıyor.pazartesileri hariç.
Amin canım hepimizin dilekleri kabul olsun.evrene olumsuz bir istek ve enerji yolluyormuşum dönsün,onu bıraksın bana gelsin demekle.ya elalem benim sevdiğim kişiye göz dikip isterken taa başka bir şehirden internetten adamı ayartırken iyiydi de ben geri dönmesini isteyincemi kötü oluyor anlamıyorum.bu arada biz bunla ayrılalı çok oldu.ayrılık dönemi dönüşler oldu ama ailesi de bir felaket.tatamen bitince yokluktan bu kıza gitti onu belirteyim aldatmadı beni.ama kız benle evlilik aşamasında iken piyasaya çıktı yırttı kendini.arkadaş ayakları ile peşini bırakmadı.çok borç para verdi.dert dinler göründü.şiirler yazdı.bu şehire kadar geldi.telefonla,msnle her gece rahat bırakmadı.hediyeler falan cabası.sırlarımızı dost olup öğrendikten sonra adamın zayıf noktalarını yakalayıp beni sürekli sürekli kötüledi.iyice açıldık.şimdi elde ettikten sonra tırnaklarını çıkardı adamı tüm dünyadan soyutladı.üstelik kızın adıda benimkiyle aynıher iki tarafta ilişkiyi inkar ediyorlarmış neden bilmem.bir sürü erkekle geçmişi olan marjinal yaşantısı olan biri şimdi namuslu görünüyor buda garip.bu çocuğun ve ailesinin hayatta istemeyeceği birisi büyü ile etki altına almış.kadında çok çirkin ya.geçtiğimiz aylarda içip bir arkadaşa sarkmış çocuk anlatıyor zor kaçtım diyor.çok çirkindi diyor.üstelik bizimkinide aldatmış oldu.beren saati bile beğenmeyen bir adam bunun yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum.çocuk bunla kafa bulurdu bana anlatırdı çok garip.biz bayanlar daha sağlamız galiba.nedeni; bize şu anki durumumuzda derdini anlat,dost görüneyim seni götüreyim ayağı ile biri yaklaşsa şahsen ben kimseyi istemem mesafe koyarım ama erkekler çok zayıf.hemen kayıveriyorlar.
Allah bildiği gibi yapsın ya, en kötüsü de bu herhalde, dost gözükmek. Dedin ya elalem benim sevdiğim kişiye göz dikip başka şehirlerden ayartsın, işte onu ben de anlayamıyorum. Bizim istediğimiz kötü değil ki? Neresi olumsuz bunun? Ben son zamanlarda hep bunu demeye başladım, kötüler sanırım hep kazanıyor, olan iyilere oluyor.
Beren Saat'i bile beğenmeyen adamı büyülemiş işte, yedirmiş içirmiş okutmuştur. Hey Allah'ım ya böyle şeylere çıldırıyorum işte. Allah korusun ya, of