Aylardır yokum... Eskilerden beni de hatırlayanlar vardır, 2 yıl süresince burada hangi falcıyı duysam gidecek haldeydim zaten çoğuna da gittim bi ara saymıştım 30 falcıyı bulmuşum meğer deneye deneye... Bazılarına defalarca baktırmıştım bi de doymayıp...
Aralıktan beri de tövbeliyim baya baya, sadece iyi niyetli nazarı gözü deymeyecek kişilere baktırırım demiştim... Angels Burcu'yu severdim ama sanırım uzun zamandır kayıp, falı bana çıkardı, Burcu ortada yok diye bana falı çıkan diğer isme gittim geçen gün, amaç ablamı götürmekti... Bakırköy cıvıltı cafe Suna...
Eski alışkanlık tabi ne kadar tövbe de etsem, o kadar gitmişken baktırmadan dönemedim =) Tövbemi bozdum baktırdım, ramazan ramazan bozmasaydım bari dedim içimden...
ilk falından daha bile tutarlıydı bu sefer... İlk falımı da 5 eylül'de baktırmışım ses kaydı hala telefonumda... O kayıttan bi sürü şeyi yaşadım... Bu sefer ses kaydı almadım ama kağıda yazdım dediklerini gene çıkarsa gene buraya yazarım...
Hayatınızda bişeyler rayına oturduğunda fal baktırıp nazar değdirmeyin... Rayına oturana kadar da cevap aramaya devam etmekten vazgeçemiyorsunuz bilirim... Ablamla dönüş yolunda konuşuyoduk 30 falcıya gitmişim geçtiğimiz sene fln diye, o da
-"eee neyin cevabını aldın o kadar faldan?"
-"hiç bişey, sadece kısa süre oyalandım, motive oldum" dedim...
Olay ondan ibaret aslında kısa süreli moral bulma, bana Suna ve Burcu'nun falları çıktı ama tesadüftür belki de sadece... Suna'nın falı tekrar çıkarsa tesadüfün üstü bi gücü var derim, en azından benim için... Fal bu herkeste aynı başarıyı yakalayamıyorlar, yıldızları barışmıyor belki... Yıldızınızın barıştığı birini bulursanız da başkalarının tavsiye ettiği falcılardan çok bişey beklememek lazım... O yüzden burda ne kadar konuşsak hepimizin birden beğenebileceği birini bulamıcaz...
Dilerim hepimizin fallarda cevap aramadığı, mutlu, sorunsuz günlerimiz olur...