evet kızlar Burak'a baktırmış bulunuyorum. açıkçası kısa ama öz bir faldı ve benim için yeterliydi. ben beğendim. ama şunu da belirteyim çok rahat konuşabileceğiniz tatlı sempatik biri
ben tel.de baktırdım:) tel.ini de özelden atıyorum şimdi
faydem cafede kadıkoy.... Gizem ver bence bir dene gayet ıyı... Salı ızınlıymıs...kızlar, ben de ist. Anadolu yakasında yaşıyorum ve bu sıralar sadece kafamı dağıtmak amacı ile bile olsa fal baktırmaya ihtiyacım var. Bana anadolu yakasında güvendiğiniz biri varsa önerebilir misiniz?
Geçmiş olsun cnm ya inş geçici sıkıntılardır. Biz de zaten keyfimiz yerinde olsa falcılarda işimiz ne, boşluktan iştecanım ben vazgeçtim bu aralar faldan uzak durmam gerekiyor ama sen gittinmi naaptın iyi baktımı birde fulyayı övüyorlar bu aralar biraz kafamı dinleyim diyorum başıma kötü şeyler geldi vala bu aralar fal uzak olsun bna
besıktas symbol nıhal kahve falına ne kadara bakıyordu bılen var mı arkadaslar
fiyat farkı var sadece.
bu akşam ben baktırmaya gittiğimde bi bayan vardı sarışın sitedendi :) kim o itiraf etsin
nihali pek tavsiye etmem yinede sen bilirsin iki sefer olmamışsa vardır bi nedeni !falını bölmüştüm borcumu ödeyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?