kizlar ben erkek arkadasimi cok severken ayrildim. ne olur yardim edin ya.. soyle hoca var boyle hoca var dendi. gitmedgimiz kimse kalmadi. paralarimiz hic oldu.. 3 senelik beraberligim bozuldu.. dogru duzgun okuma yapan insanlari dolandirmayan bir tane hoca yok mu ?? ozelden bana ulasin..fal baktirmak isteyenlere de zeynep karakas'i tavsiye ederim.. bulent ersoy dahil bir cok unluye fal bakiyor. inanilmaz bir falcidir.. bilen birisi faydasini goren birisi bana yazsin bildik hoca varsa.. Bu seyleri ustumuzden kaldirtmak istiyoruz. nolur yardimci olun.. tesekkur ederim simdden kizlar..
Berfe sana mail gönderdim canım kontrol eder misiin?
Sana önerebileceğim birisi de olabilir
Mail gönderdim canım, yanıtını bekliyorum
Daisy benimde çok ihtiyacım var yardımcı olur musun ?((
Mail gönderdim canım, yanıtını bekliyorum
mail olarak gönderebilirim faydalı olabilirse ne mutlu, özel mesaj hakkım yok henüz
daisyyyyyyyyyyyyy
anam görüyonmu şu başımıza gelenleri,ben olsam çekerdim onu kenara canım bana numaranı werirmisin derdim hemen :))
çocuğun adını sorsaydın keşke,belki bilen gören olmuştur onu..
ewet bazen böyle denk gelio insana benimde yıllar önce öyle bi falcı ya denk gelmiştim,daha doğrusu ablam keşfetmişti onu,üniwersite sınawını 2.girişte kazanacağımı okuyacağım okula kadar tarif etmişti,2 yıl sonra aynılarını yaşadım..adı eroldu gay bi çocuktu,sonra çocuğun izini kaybettim hiç bi şekilde bulamadım(
ok gönderdim, umarım işine yarar
Gururlu bana gönderdiğin numara o kadının numarası mı ?
Bu arada erol dediğin çocuk kısa boylu kel bi çocuk mu ? Tarof mu bakıyor. Benim tanıdığım erol diye biri var, gay ve tarot bakıyo. O olabilir mi acaba diye sormak istedim.
dediğiniz şehriban nerde ve ne kadara bakıyor,?
Sehriban kim ya :/ bende istiyorummm :)) bu aralar kararsizim serap yada baskasi birine baktiricam ama kime ariyorum :))
cimcime,aynen ettiğin tarife uyuyor ama şuan onun 40 lı yaşlarda olması lazım sarışın birde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?