Aslına bakarsanız, Selda'ya güveniyorum ben. ve daha önce yiğit hakkında olumsuz eleştirileri ve tarık hakkında olumsuz eleştirileri okudum. buna da güveniyorum :) ve ben çoğu gibi frekans uyuşup uyuşmadığının önemli olduğunu düşünüyorum. Çıkmasa da önemli değil. Çünkü doğru ya da yanlış yapılan gelecek yorumları sanıyorum ki geleceğimizi değiştirmiyor. Fakat benim karakterimi duruşumu olumlu değiştirdiği bir gerçek. Fala baktırmasaydım saçmalayabilirdim. Şu anda beni engelliyor. ve bundan memnunum. Selda hiçbirinin demediği birşey dedi, ve onun dediğine benzer bişi yaşadım bugün ve eğer tam olarak neticelenirse size iletecem. Seldanın üslubu da hoş. Kanka olunabilecek biri. Daha doğrusu benim hoşuma gitti.
merhaba
evet adı melahat.....meloş derlermiş....ben kendisine fal baktırmadım..arkadaşım baktırmıştı...
hayır canım, bu melekler kahvesindetaksim sembol selda mı
monami sema hoş sohebt bir kadın ama bana ne şu anı tuturabildi ne de geleckle ilgili hiç bir dediği çıkmadı. fal esnasında terapide gibi oluyorsunuz ama boş yani ben hiç tavsiye etmiyorum. bir arkadaşınıza fincan kapasanız o da o kadar tutturur.
Sagol Alevko, evet ben eskiden mudavimiydim Aysun hanimin,hatta gece cepten falan bile konusurduk ben cok bunalinca..Tarota iyi bakiyordu, gelecekte basariliydi bence, ama oyle Belgin kostak falan gibi bir suru detay saymiyordu, aslinda gelecek konusunda dedikleri cikti, dedigim gibi evlilik olayinin eski sevgilimle olmayacagini ve onun geleceginin yurt disinda oldugunu soylemesi, eski sozlumun askere gidecegini soylemesi vs. en bariz aklimda kalanlar.Kahve falcilari gibi kisa vade icin bir suru gereksiz ayrinti saymak yerine, uzun vadeyi ve onemli seyleri bilmesi benim icin en onemlisiydi.6 sene oldu gitmeyeli..Ben hocalara pek guvenmiyorum ama sen bilirsin,degisiklik olur belki
kızlar monami sedat ve semayı kesinlikle önermiyorum. hele sedat ne bugün ne geçmiş ne gelecek bir tane mi tutturamaz insan. semanın söylediği bir iki şey var henüz tarihi gelmeyen ama genel şeyler, çok spesifik şeyler değil. bugünle ilgili de bilemediği çok şey var, yakın gelecek için söylediği şeyler de çıkmadı.
dejavu yiğit kaça bakıyuor bu arada? bakırköyün neresinde?
ya aslında su an hiçbirşeyi meraK etmiyorum saldım hayatı yetti çünkü
ama bazen düşündüğümde geçmişle ilgili hala oturmayan şeyler var belki onları öğrenmeye gidebilirim bir gün
Dejavudaki sıkıntı aslında orda çalışanlardan kaynaklanıyoo,oraya gittiğin zaman hemen Duygu çok iyi,Nagehan mükemmel diyorlar bende allah allah deyip denemiştim.Nagehan gerçekten facia... bir insan 2 kere neden gider ona bilemiyorum.Duygu ise isim biliyor ama 2 dakika bakıyor yeterli gelmiyor.En detaylı anlatıp olayı özetleyen Yiğit.Yarın taksimde tarık a gidecem aksam anlatırım izlenimlerimi....
Esin normalde 100'e bakıyormuş biz bir arkadaş vesilesiyle gittik bayagı da keyifli muhabbet ettık, 80 aldı, çıkarken sizin getireceginiz yakın arkadaşlarınıza da bu fiyata bakarım dedi.
Kahveye bakıyor anlatıyorda anlatıyor, isteyene telini gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?