KURU kahvecı selım falcı müzeyyen gerçekten ıyı bakıyoo bırde gecen tıryakı cafede sema war ıskambıl baktı fena degıldı ama kısa kesıyoo
kzlar salı günü soğanlık emineye gidicem gelmek isteyen warmı?=)
Canım senin önerilerine güvenirim.
Bu dediğin falcılar nerede bakıyor?
Yol Tarif eder misin?
Kaç paraya bakıyor?ne falı bakıyor?
Ne zaman baktırdın sen,ramazandan önce mi?
Şimdilerde mi?
kızlar şimdi geldim eeve soğanlık emineye gittim ve kadın gayet tutarlı şeyler söyledi hiç öyle kandırıcak veya senin istediğini söyleyecek bi kadın değil arkadaşıma gayet olumsuz konuştu bana olumlu ama ikimizde memnun kaldık çünkü hissettiklerini söylüyor öyle kandırma yok gibi geldi bana fal tabi göreceli herkes beğenmezzz belki ama ben memnunum bakalım en yakın zaman 2 ayy bekleyip görücez artık:)ama denemelisiniz bence pişman olunmazzz............
Canım ben yeni üyeyim ve 100 mesaj atmadan ne yazik ki özel mesaj gönderemiyorum Rockolik_ kullanıcısı lütfen bana Kartal Emine Ablanın numarasını ulaştırabilir misiniz?
Falalem Perihan sal ve Rezzan Abla aynı kişiler..İnsanları güzel kekliyorlar
3 hafta önce Perihan sal'a kahve falı baktırmıştım.Hatta burda yazmıştım..Pek birşey anlamadım diye...Buğün de can sıkıntısı Rezzan hep konuşuluyor onu deneyeyim dedim..Mesaj geldi şok oldu..Aynı kişiler..Sesleri,konuşma tarzları aynı..Ses konusunda yanılmam malesefHerneyse 3 hafta önce Perihan adı altında söylemiş olduklarının tam tersini söylemiş Yani gitti para çöpe...
Ha bu arada Rezzan siteye giriş yapınca Perihanı yazılı mesaj'a çevirmiş...
Dün de Nesibe yi denemiştim Fal sepetinde..O da fal göndermiş benimle alakası hiç yok..Nedir bu deyince benim herkezle enerjim uyuşmaz..falınızı iade ediyorum demiş..
Yok ben Artık fal defterini kapatma zamanım gelmiş...Biraz kafa dağıtayım can sıkıntım gitsin dedikce canımı iyice sıkmaya başladılar...
Bilginize........
dikkatinden dolayı seni tebrik ederim arkadaşım bende hatta niçin perihan sal artık siteye girmiyor diye merak ediyordum çünki rezzan hanım gelmeden önce çok aktif olan perihan hanım bir anda çok nadir girer oldu ben rezzan hanımada binnaz ablada baktırdım perihan hanım hakkındada buradan övgü ile bahsettim hatta burada rezzan hanımada baktırdım seni okuduktan sonra ses kayıtlarını birdaha dinledim galiba haklısın aynı kişiler ayıp oluyor ama zaten kendilerine talap fazla bu şekilde yaparak ne kazanıyorlar anlamıyorum
online falcılar burayasını sürekli takip ediyorlar çünki ben yorum olaral perihan sal ve rezzan hanımı bir anda online görmedim diye yazdım 10 dk sonra ilk kez her ikiside birden online oldu evet şu konuda çok doğru tesbitte bulundun arkadaşım yazılı yorumculara baktırırken bir kez daha düşünmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?