- 25 Ağustos 2013
- 4.373
- 251
- 88
ben yiğite baktırdım yeni sayılır, bu ara da ayhana baktırmak çok isterken ve telefonda bakmadığına üzülürken istanbula gitme durumum ortaya çıktı ben de hemen randevu aldım ayhandan bu hafta için.. şimdi şöyle bir sorum olacak özellikle her ikisine de baktıran arkadaşlara; sanırım yiğit biraz daha olumlu bakarken ayhan olumsuzu da söylüyor ve olmayacaksa olmayacak diyor, buna rağmen paralel şeyler söyledikleri yazılmıştı sanırım daha önce bu nasıl olabiliyor biraz kafam karıştı.. ya da aynı şeyi söylerlerse yüksek ihtimal çıkar gibi bir yorum olmuştu, böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba? henüz ayhana baktırmadım ama yiğitin olacak dediği şeye olmayacak derse hangisine inanırım bilemedim.. ya da, o da olacak derse mutlaka olur gibi mi düşünmeliyim bunun için soruyorum.. baktırınca da yorumumu yazarım mutlaka..
Her ikisine yakın zamanda baktıran biri olarak derimki Ayhan için yarin nikâhin olsa ve Ayhan o kisinin olacagini görmüyosa acimaz bunuda söyler.Bu konuda emin olabilirsin.Yigit in biraz daha olumlu yaklaşmasi aslinda falciliktan bagimsiz bi durum.Zaten karakter olarakta Yiğit daha esprili ,olaylara birzcık daha "olur"yaklasan biri.Ayhan cok daha ciddi bi insan.Bence bununla ilgili Ayhan in tak diye olumsuzu söylerken Yigit in biraz daha herseyde bi olabilir olasiligi görmesi.Ayni seyleri söylemelerine gelince;evet bana ikiside yakin ve ayni tarihleri ve olaylarin kehanetinde bulundular.Yani cıkarsa ikiside bilmis olacak,çıkmazsa ikiside patlayacak.Sen bi git istersen eğerki Yigit in olur dedigine Ayhan olmaz derse bunu o zaman irdeleyelim derim.Belki oda olur diyecek.O yüzden hangisine inanman gerektiğine dair şu an bi fikir belirtirsem Ayhan sana fal bakmamışken henüz bu bi rivayet üzerine benim fikir vermem olur ve yanlış olur.