Arkadaslar,
Bugun ben de Ayhan i denedim ve malum konu hakkinda tamamen Yigit ten farkli seyler soyledi...onun disinda evet kisileri ve olaylari bildi ama bir konuyla ilgili cok net bir sonuc cikarmiyormus ya da cvap vermiyormus gibi geldi bana.. mesela isimde ne zaman yer degisikligi var diyorum (illa olacak bisey cunku)..simdi yok, yakin zamanda yok...ne zaman var? Net cevap yok
Ya da eeeee ne zaman evlencem diyorum...bu sene degil diyor. evet ben de biliyorum da zaman konusunda birsey yok. yani 1yillik mi fal bakti anlamadim. Acikcasi ben cok etkilendigimi soyleyemiycem, beni tarif etmesi de garip geldi baska, kendi kisiligimi niye falcidan dinliyorum..burayi cok uzatti bende :) tabi her gittigim falci aksini soylemesine ragmen onla bi sonun yok demesine de kil olmus olabilirim :) ama mesela diyorum hayatinda biri var mi? o senle olmiycak dio! sorumun cvabi bu degil ki, onla ilgili sordugum herseyi kestirip atti..o yuzden aslinda su anda karsindaki kisinin sana karsi ne dusundugu, ne hissettigi ve su an ne yaptigiyla ilgili iyi biliyor yorumlari vardi ya, sonumuz olmasa da ben bu sorulara da cevap alamadim..
Mart ta yeni biriyle olacakmisim, onla evlenebilirsin bile dedi. Ulen evleniyo muyum evlenmio muyum? Evlenebilirsin ne demek? ben yaptigi yorumlari da ortalamanin ustunde buldugumu soyleyemiycem..soyledigi harfleri falan ben biyere oturtup yonlendirdim..yigit hakkaten cok bomba detaylar bilmisti bende de!!! kafam karisti ya