Babypink'çiğim o kadar çok kişiden aynı yorumlar çıktıki inan bana, seninde ilk kez gittiğin falcîlar olsa benim gibi şüphe içinde kalırdın.Sonuçta burda olmamızın sebebi birazda ortak görüşü alabilmek.Kimin bu konuda ne kadar tecrübeli olduğunu fala bakış açısını bilemem.Sen olmadığın dònemde de yazdım."Yiğit in sadece çıkan fallarını paylaşsaydık keşke"diye.Hep söylüyorum bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten ben bunun bilincindeyim.Gelecek konusuna da takılmıyorum zaman gösterir.Yalnız son üç gün özellikle çook benzerlikler çıkınca ortaya etkilenmemek mümkün değildi.Ha öyle bir iki kişi olsa bende itibar etmezdim.Hatırı sayılır çoğunlukta aynı yorumları okudum.Yoksa dediğim gibi Yiğit in ve Ayhan ın en çok" falcı"anlamında yanlarında olan kişiydim ben.Keşkede yaşamasaydık bunları.Kırmasaydık,kızmasaydık,kırılmasaydık.Ama oldu bi kere.Bende biliyosun zaten seni çok sevdiğimden en samimi ve yürekten yorumumu hep sana yazdım.Lütfen bundan sonra da böyle olsun.Benim açımdan hicbir fal yorumu seninle sevgim ve samimiyetim arasına giremez.Senin açından da umarım öyledir,değilsede canın sağolsun.[/QUOA
Canım benim açımdan sana yönelik en ufak bir negatif düşüncem yok, duygular karşılıklı. Ben sadece bu kadar etkilenmeni istemiyorum çünkü bunun danışıklı dövüş olduğunu ve 1-2 kişinin de sazan gibi bu oyuna dahil olduğunu düşünüyorum. Kime ve neye inanacağın sana kalmış ama bence acele etme. Senin falın mart- nisan gibi değil miydi :) Yorumunu bekliyorum. Biz o kadar övdük ki, insanlar rahatsız oldu, 5300 sayfalık forumun sadece 6% sı Yiğit'den bahsediyor ki bu sitede 2009'dan beri var.. Kabaca hesaplarsam sadece son yılın tüm yorumlarının 20-30% yiğit, hele ki son 2 ay sadece yiğitdeb bahsettik. Burası bir çok iş hayatına atılan çiçeği burnunda falcı

için ve ticari müessese sahibi üyeler için ekmek kapısı

. Bu sitede eminim 2009 dan beri üye olanları da var, zaten IQ sü birz yüksek olan biri armut gibi ilk mesajıyla reklam yapmaz, organize davranıp manipule eder. O sebeple uyarmak istedim seni, çok iyi niyetlisin çünkü. Umarım falın istediğin gibi olur...İçin rahat olsun, senden yana en ufak bir kızgınlığım ve kırgınlığım yok, bilakis ben de seni seviyorum