• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

şubat'la ilgili bir beklentiniz vardı yiğit'in söylediği, gerçekleşti mi?

yiğit bana şubat ayı ile ilgili bir kaç şey söylemişti. çoğu çıktı.bir tanesi çıkmadı.ama ona da uzayabilir demişti. mart'ta da çıkmazsa sorarım yiğit' e :)

ben ona iki kez gittim ve imkanı yok dediğim her şeyi yaşadım ve bir çok arkadaşımıza yonlendirdim herkes çok memnun suan yüzük olayı demişti sevgililer gününde oda oldu inanamiyorm benim için tek falcidir size bakış tarzıni bilemem ama ben çok memnunum o yüzden tek falcimdir.aile içindeki hiç kimseye soylemedigimiz bir konuyu bilmesi beni çok sasirrti dediklerini yaşadığım için ben ve arkadaşlarım memnun.

Merhaba canım rica etsem bana yiğitin telefonu özel mesajla gönderirmisin yada mail adresime sibel__akbas@hotmail.com

Kizlar tekrr fal baktiricam hafta sonu ama karar veremiyorum kime baktirsam diye yigite 1 ay once baktirdim handeye pazartesi baktrdim kime baktirmaliyim ?

Yiğit'ten çıkan fal haberi paylaşmak istiyorum.
geçen pazar akşamı baktırmıştım Yiğit'e ve bana şubat ayının son 2 gününe dikkat et, mutlu olacaksın demişti. ve ben son iki gündür olumlu gelişmeler yaşıyorum. darısı diğer bekleyenlerin başına...

Back
X