• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

ben her gittiğimde inanıyodum gerçekten. yani inanmak demeyelimde içimde hep acaba doğrumu oluyodu. Son iki gittiğim falcı kahve bakıyodu ve üç harflileri vardı ve ikiside bunu söyledi. yani yoksa ad soyad bilmek imkansız bişey. İkiside birbirinden o kadar zıt şeyler söyledilerki. Biri şuanki sevgilimin adnı soyadını yazdı kağıda evleniceğim erkek olarak Dimo cafe fatoş . En son baktırdığım Kahve bahane güler ad soyad söylemedi ama harf söyledi ve baya kişiliğini tarif etti oda bu evliliğin imkansız olduğunu söyledi. ikisininde kahvenin içine falan baktığı yoktu. ve ben bu falların beni etkilediğini farkettim ister istemez. şuda bi gerçekki üç harfliler şuanı gayet iyi bilirler. zaten çoğu falcıda şuanı ve geçmişi bilmede sıkıntı yok. Ama üç harfliler sadece şuana bakarak tahminde bulunuyolar gelecekle ilgili. Fal cidden gelecek için fal baktırılmaz değmez şuanı öğrenmek istiyosan iyi güzel söylüyolar. ama bundan beş sene on sene sonrasını söyledi mi işte o olmuyo. ki söylüyolar. neden şuanki sevgilimin adını net söyleyipte madem herşeyi görüyo evlenceğim adamında adını soyadını söyleyemiyo yada başka şeyleri günümüz kadar net söyleyemiyo. çünkü olağan şey üstünden fikir yürütüyo. bundan sonra baktırırsam sadece maksat muhabbet. yalanlayamam özellikle kahve bahane gülerde şuan gayet iyi yani gayet iyi söylüyolar belli. ama düşündümde baktığı falı gelecek bütün falcılarda olduğu gibi sadece tahminden ibaret. en iyisinede gitsen bu böyle. geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.
merhalar şuanki ve gecmis zamanla ilgili tavsiye edeceginiz falci var mi arkadaşlar. Teşekkürler
 
yaaa evet! Neslihan ya da Nilufer miiiii?

neslıhan galıba bıtanemm ordakı adamı denedın mı o ne sacmalamaktır ya allah askınaa soru soruyo salak salak guluyo ay sınırım bozuldu meleklerdeymıs galıba onceden adını bıle hatırlamıyorum sanduz mu sandos mu ne oyle bısey dedı :D:D
 
Bana Yiğit'le paralel şeyler söyledi ama daha olumsuzdu onun falı. Sizde nasıldı?

Yiğit e bir kaç defa gittim. Kendiyle hiç çelismedi. Ayni yorumlari yapmasi sasirtmisti beni.Hande ye bir kez gittim. Bildiği oldu ama yanlış söylediği de çok. Ama birbiriyle çelişkili yiğit ve hande bende. Bilemedim ben bunu :)
 
Yiğit e bir kaç defa gittim. Kendiyle hiç çelismedi. Ayni yorumlari yapmasi sasirtmisti beni.Hande ye bir kez gittim. Bildiği oldu ama yanlış söylediği de çok. Ama birbiriyle çelişkili yiğit ve hande bende. Bilemedim ben bunu :)

Bende Yiğit'in tarihi biraz daha geç, Hande daha erken. Ama Yiğit olumlu bahsetmişti, Hande epey olumsuz. Peki handenin an yorumları sizde de biraz paranoyak mıydı?
 
Bende Yiğit'in tarihi biraz daha geç, Hande daha erken. Ama Yiğit olumlu bahsetmişti, Hande epey olumsuz. Peki handenin an yorumları sizde de biraz paranoyak mıydı?

Ben beğenmedim. Ailemle ilgili yanılgisi oldu.3 yıl sonrası için kesin yorumlar yapıyor. Fazla ve gereksiz iddalı.
 
kızlar bgn arkadşın gazıyla sea gardena gıttım bakırkoye allahım baktıran varmı orda melekler kahvesınden gelmıs bı cocuk boyle bır sacmalamak boyle bır lafı gevelemek olamaz hıc begenmedım orda eskıden bı bayan vardı ben seneler once baktırmıstım bılen varmı ???

neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.
 
Selam kizlar nasilsiniz ? Ben artik fal baktirmiyorum hepsi patladi...nasil ki yigitin cikanlarini buraya yazdiysam cikmayani da yazicam...esas konularla ilgili yigitin soylediklerinin tam tersini yasadim sinavin mukemmel gececek demisti dun girdim berbat otesiydi eski sevgilin 20 subatta arayacak barisacaksiniz demisti adam aramayi gectim yeni sevgili yapmis evlilik yolunda ilerliyormus bu arada bnm hayatimda baska biri oldu..yani ozun sozu fallara cok fazla kendimizi kaptirmadan birakmak ben oyle yaptim opuyorum hepinizi..
 
Bu arada kendi 6. Hislerimin pek cok falcidan daha kuvvetli oldugunu anladim ne hissettiysem onu yasadim falcilarin soylediklerini degil :)
 
Merhaba,

Ya ben arap melahate gitmek istiyorum buraya da yazmışsınız ama kimse ne telefonunu ne de adres bilgisini vermemiş. Sadece Feriköy'de olduğunu biliyorum. Bilen biri varsa yardımcı olursa gerçekten çok sevinicem. Aylardır bulamadım kadını :(

Kurtulus son durakta,merve pastanesini geçin ilk soldan girin cıkaz sokak burası son bina 3.zil
 
neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.

dedıklerını yasadın mı pekı bıtanem arkdaşım benı ona goturucektı ama o ayrılmıs cafeden baskası vardı hıc tavsıye etmem parama acıdım oyle bılmedıgın yenı ınsanlar denemıycekmısın bunu anladım yanı
 
dedıklerını yasadın mı pekı bıtanem arkdaşım benı ona goturucektı ama o ayrılmıs cafeden baskası vardı hıc tavsıye etmem parama acıdım oyle bılmedıgın yenı ınsanlar denemıycekmısın bunu anladım yanı

Canım benim vallahi eskiden çıkardı ama en son erkek arkadaşımı götürdüm evet bazı şeyleri bildi ama bazı şeyler hakkında çok olmayacak şeyler söyledi ve olmadı da. Yani ben kendisini çok severim 5 sene önce olsa gözüm kapalı tavsiye ederdim ama şimdi ne git diyebiliyorum ne gitme. :)
 
Ben yorumlardan baktırmak istemiştim kendisini merak ettim ama çok mu kalabalık oluyor? Bir de pazarları calısıyor mu?

Evet çok kalabalık. Ama randevu sistemi yok.insanlar gereksiz bekliyorlar. Oturtamamislar. Ve bende yanıldı. Siz deneyin şansınızı
 
Tekrar baktım sayfası na ben şimdi detaylı si 400 normal i 200 mus.
Bana da ilginç geldi canım.
Yalnız fiyat çok yüksek yaa diyelim kısa fal baktiracagiz 200 tl yatirdik en fazla 10dakika bakar telde.
Bana kiminle hangi yilda ewlenecegimi kaç çocugumun olacağını doğru bilebilecegini bilsem gözümü kırpmadan 200u yatiririm.
Kesin net konuşsa tarihi bile günü günune çıksa onu isterim.
Biraz bekleyim belki yazan olur

canım onu bende bi ara çok araştırmıştım ama reklamdan ibaret olduğunu duydum o yüzden bence okadar para verme canım
 
canım onu bende bi ara çok araştırmıştım ama reklamdan ibaret olduğunu duydum o yüzden bence okadar para verme canım

Canim yok yaa gitmem zaten emin olmadığım birine. 50tl degilki aman diyesin çıkmazsa cikmasin.
200tl vereceğim 5dakika bakacak dedikleri olmayacak bide o para bana ewlat acısı gibi koyar :))
Sahtekar medyumlar diye bir site wardi orda da biri yazmış dolandırıcı diye.
 
Yarın kismet olursa ferikoy e arap melahata gideceğim.
Kızlar yakin zamanda gideniniz warsa we gelecek tahminleri tutmuyor sa ben geri wazgecegim gitmek ten.
Rita eskiden çok iyiymiş şimdi hiç iyi değil diyorlar. Bu arap melehat ta yılların falci si aynı durum onda da olabilir.
 
2010 da taksimde mangonun tam karsisindaki sokakta cafenin adini tam hatirlamiyorum bir kadina fal baktirmisdim yilizname bakiyordu ve kimseyi yanina yaklastirmiyo konsentre oluyordu bana asla olucagina inanmadim birsey solei ve dedigi tarihtede oldu. Kadin benim lise arkadasimla aile dostuydu beraber yusa hazretlerine gitmisler gece havada bisiler ucuyomus telefona ekmisler telefonlari bozulmus falan filan bunlar hurafedir inanmadim pek cafe kapandi kadinda evinde bakmaya basladi kurtulusda ama adini kimse hayirlamiyo ulasamiyorum. O zamanlar siyah kisa scaliydi korkutucu bir tipi vardi bakimsizdi bulabilsem super olurdu :/
 
Kızlar Yiğit bir konu hakkında temel konu hakkında herkesten farklı söyledi size sorum Yiğit'in çok istediğiniz bir şey hakkında olumsuz konuştuğu oldu mu?
 
Back
X