Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar;
Buradan bir arkadaşımıza Nilüfer'in numarasını verdim,bir çoğunuza verdiğim gibi.
Kendisi Nilüfer'i aramış ve X şehirde oturduğu için telefonda bakmasını rica etmiş,oda pek sıcak bakmamış.
Çünki o kahveyi araç olarak kullanıyor,kişileri görmesi gerek neyse arkadaşımız ısrar edince işte durumum şu,bu gibi buda dayanamamış bakmış.Para yerine kontör gönderecekmiş,ama baktırdıktan sonra bir daha aramamış.
Bildiğiniz gibi ben hepinize referans oldum şimdi bu yapılan bana ayıp deği de ne söylermisiniz...
Gerçi Nilüfer sağolsun önemli değil dedi, ama bu bana yapılan bir ayıp.
Ben şimdi burada paylaşım yapmakla hatamı yaptım.
[QUOTE=gururlu3434;34553126]Malesef çok üzülerek söylüyorum ki yiğit foss Mart bitecek hiç bir dediği olmadı.
Zaten fali baktiritkende farketmistim sadece düşünce lerimi oolduğunu
Malesef düşünce okuyor arkadaş lar siz kafanızda birşey i nasıl kurguluyorsaniz o size hayal ettiğiniz gibi anlatıyor.
arkadaslar merhaba,
taksim kapris cafede imam a baktiran oldu mu hic? ileri tarihte verdikleri cikiyo mu? bana mayis ayi dedi ama pek tutacak gibi gelmedi :/
biri yiğitin tel numarasını bana atabilir mi arkadaşlar çook acil, özelden yada jobsafety@outlook.com a mail olarak atabilir mi bilen biri lütfen