Kızlar bugüne kadar ayrıldığım ilişkimde yaşadığım üzüntü nedeni ile gitmediğim falcı kalmadı .. belki de beni teselli edecek rahatlatacak tek bi cümle duymaktı amacım. La Porte Ayhana gittim, erkek arkadaşımdan bambaşka bi insanmış gibi bahsetti. İzmitte 3 falcıya gittim 6 güne arayacak dedi üstünden asırlar geçti

Burada çok övüyorlardı Telefonla Yiğite baktırdım, 20 Ninsan 20 mayıs arası dnecek dedi o tarihleri bekliyorum .. İnternetten sürü ile baktırdım. Hepsi anlaşmış gibi 1 ay sonra hayatına yeni biri girecek ve evleneceğin kişi olacak dedi .. Hangi birine inanayım bilemedim. Bu yüzden rabbime sığındım. Onun kalbime koyduğu o kocaman dönecek hissi ile bekliyorum sevdiğim adamı. Ellerimi allaha açtım, ve barışmayı geçtim evleneceğim adam oymuş gibi tarifi edilemeyecek kadar büyük bir his var içimde ..
Size arkadaş tavsiyesi, ben bi ton para yedirdim hiç uğrna siz yapmayın kzular, yani en azından bakttıracaksanızda öyle az paralar olun .. 50 tl bi fal için çok yüksek bence ama ben defalarca düştüm o hataya