herkese merhaba ,
fal baktırırım ama bunu bi bağımlılık haline getirmem , hepimiz zaman zaman böyle süreçler yaşarız ; bi ilişki biter , işten ayrılırız yani genelde çelişkiler ve soru işaretleri olduğunda fal baktırmayı tercih ediyoruz , yanlış mı düşünüyorum acaba ?
ben genelde symbol cafe'ye gidiyorum ; 2008-2009 yılında levent'e baktırırdım , gayet iyiydi , o zamanlar taksim'deydi ama şimdi hangi şubede ya da nerde bilmiyorum.sonra can ve alper vardı , can hala taksim'de , biraz hızlı konuşur ama hem sohbet edip hem de fal bakması durumu daha keyifli bi hale getiriyo :) alper artık ordan ayrıldı , en son beyoğlu cafe'deydi ama şimdi nerede bilmiyorum eğer öğrenmek isteyen varsa sorabilirim.
geçen hafta yine taksim symbol'de toprak 'a baktırdım ve çok memnun kaldım , tavsiye ederim o'nu da.
ama şöyle de bi durum var , ben alper'den çok memnun kalmıştım , arkadaşıma tavsiye ettim ama o benim kadar memnun kalmadı , belki de enerji meselesi bilemiyorum.
ama can'ın söyledikleri çıkmıştı hatta çok emindi , inatlaşmıştı falan benimle :) erkek arkadaşımın ay sonuna kadar bana döneceğini söylemişti , adını da bilmişti hatta ve dönerse kesinlikle kabul etmemem gerektiğini söylemişti.masadan kalkarken de hazır ol ay sonunda geliyo demişti , tamam bi gelsin getirip seninle tanıştırıcam demiştim , hıı yani barışıcaksın diyip kızmıştı bana , haklıymış , barıştık ve 2 hafta sonra ilişkimiz tekrar bitti.
hmm bi de bakırköy dejavu cafe'de yiğit var , şu an yaşadığım süreci bildi , ayrıldığım sevgilimin adındaki harfleri sonra da 3 tahminle de adını söyledi ve o'nun kişilik analizini de yaptı.o da gayet keyifli bi şekilde baktı falıma , yine aynı şekilde sahil kısmındaki dejavu'da azat ya da azap varmış , arkadaşım baktırmış ve o'na söylediği süreçlerde yaşadıkları cidden fal bakan kişinin söylediği şekilde gelişmiş.
benim bildiklerim bu kadar :)