Kusura bakma yanlis yazmisim.. Bunk cafe Kerim Taksimde. nette cafenin telini bulunup randevu alman gerekiyor gunde 3_5kisiye bakiyor, eskiden melekler kahvesindeymis.
Burak eskiden herhafta baktiriyordum, iyidir ama sadece ilk falinda.. ilk baktigi fali kelimesi kelimesine bana 1 sene boyunca bakti muthis bir ezber gucu var.
Etolies;
Burak'ın dediklerini yaşadın mı peki? Özellikle hayatında ciddi dönüm noktası olan olaylar gibi şehir değiştirme,ev alma ,evlılık ,nısan vs..?
Ben cok uzun surede seyler bıle soyledı tarıhler vererek yakın zaman ve gelecek hanı 1.5 yıllık bır faldı neredeyse o nedenle sordum cıktı mı dedıklerınden:)
Kerim olmasın o meleklerde ki? kendısı benım Lise arkadasım olur bu kdr yeteneklı oldugunu bılseydım bu cocugu kacırmazdım lısede pesını bırakmazdım hahaha:))))
yanı suan senın favorın ara ara da olsa baktırdıgın kimler var? İllakı alakalı mutlaka bırseyler soylyen..
Kerim arkadasin mi:)) evet meleklerdeymis eskiden. 1 kez baktirdim ben kisi analizinde gecmis ve durumla ilgili cok detay vermisti sasirtmisti beni. Ileriye donukde pek olumlu bisey soylememisti cikti sayilir.
Buragi ciddiye alma derim cikmaz hicbirsey, cikanlarda tesaduftur bence cunku 1 sene boyunca belki 20 kez baktirmisimdir umutsuz zamanlarimda hep umut olmustur ama hic gercekci degildi, durumu bilir tahmin yapar..
Ileriye donuk fali cikana pek denk gelmedim, ama laf cafe Aytac diyorum yinede..