İstanbul'da Fal - Falcılar

Ikinci falinda tum falcilar ezber mi gidiyo ne dersiniz kizlar... cok inisli cikisli oldugum icin ayda 3 4 kere fal krizim tutuyo. Yakin zamanda elmiraya baktirdim. Ilk fali ortalama iyiydi. Ikincisinde bir bucuk ay kadar sonra beni ve onceki fali hatirlamadigini soyledi. Telde bakti ve cok guzel bakti. Acaba diyorum gecen fali hatirladi da ordan mi yorum yapti yoksa cidden bu kadar mukemmel mi cikti mevcut durum...

Elmira nerde kaca bakar?

Ikinci falinda tum falcilar ezber mi gidiyo ne dersiniz kizlar... cok inisli cikisli oldugum icin ayda 3 4 kere fal krizim tutuyo. Yakin zamanda elmiraya baktirdim. Ilk fali ortalama iyiydi. Ikincisinde bir bucuk ay kadar sonra beni ve onceki fali hatirlamadigini soyledi. Telde bakti ve cok guzel bakti. Acaba diyorum gecen fali hatirladi da ordan mi yorum yapti yoksa cidden bu kadar mukemmel mi cikti mevcut durum...

elmira mevcut durumda iyi bakar ama gelecek ve olacaklar konusunda genelde tutturamaz :ssz: memnun kalanlar varsa bilemicem.

Ha bi de ekleme yapiyim ilk falinda soyledigi iki sey cikti. Biri gelecekle ilgiliydi oldu. Digeri benim bilmedigim gerceklesmis birseydi boyle bisi var sen bunu ogreneceksin ama kisa surecek dedi. Dedigi gibi de oldu. Soyledigi baska seyler de var onlara daha zaman var. Telde bakan basks falci onerirseniz denerim

Elmira nerde kaca bakar?

Elmira'ya üç yıl önce evinde baktırdım ve söylediği şeylerin tam tersini yaşadım.Elmira bence sadece kim ne düşünüyo bunu biliyo.Fal işte mesela Yaprak sana çıkmış.Mercan 'ı sormuştun dün nosunu istersen bende var yollarım.

Biri sanirim Mercan hanimi sormus. Benim de bu ara aklimdaydi. Sanirim 2 bucuk sene once baktirmistim kendisine telefonda. Tatli bir bayandi. Telefondaki tutumu gayet hostu. Gecenlerde dusundum acaba nasildi tekrar baktirsam mi diye ama hatirladigim kadariyla tutarli olan seyleri de vardi fakat muhtemel bu seneler icin evlilik vs o tarz seyler soylemisti ama kesinlikle oyle seyler olmadigi icin aa dedim cikmadi bana onun fali :) Ama aklimda da cok kotu bir izlenim kalmadi yani.

Biri sanirim Mercan hanimi sormus. Benim de bu ara aklimdaydi. Sanirim 2 bucuk sene once baktirmistim kendisine telefonda. Tatli bir bayandi. Telefondaki tutumu gayet hostu. Gecenlerde dusundum acaba nasildi tekrar baktirsam mi diye ama hatirladigim kadariyla tutarli olan seyleri de vardi fakat muhtemel bu seneler icin evlilik vs o tarz seyler soylemisti ama kesinlikle oyle seyler olmadigi icin aa dedim cikmadi bana onun fali :) Ama aklimda da cok kotu bir izlenim kalmadi yani.

Evet ben merak etmistim yorum icin tesekkurler

elmira mevcut durumda iyi bakar ama gelecek ve olacaklar konusunda genelde tutturamaz :ssz: memnun kalanlar varsa bilemicem.
Gelecegi uzun vadede bilen yok bence. Ya da ben bulamadim ama mevcut durum ve cok yakin zaman icin iyi bakan biri olursa isimi goruyor. Mevcutta cok iyiydi elmira zaten cok uzak zaman icin degil yine yakin sayilan zaman icin soyledikleri var cikarsa ya da cikmazsa yazarim

Forumun en tiryaki fal meraklilarindan biriyim sanirim. mersinli bi refika diye biri var hic duyup baktiran var mi icinizde. Bi de eskisehirde kadriye . Duyup deneyen var mi

Son düzenleme:
Forumun en tiryaki fal meraklilarindan biriyim sanirim. mersinli bi refika diye biri var hic duyup baktiran var mi icinizde. Bi de eskisehirde kadriye . Duyup deneyen var mi

Bu istanbul dışına çıkmayalım bence :27: hemen hemen her ilde bir falcı vardır mutlaka, sonra bu işin sonu gelmez :27:

Merhaba:)

Bugün ben de evdeyim. Telefonda bakabilecek birisini arıyorum. Sizin dediğiniz gibi şu anda mevcudu bilmesi kafi. Aklınıza yatan birini bulursanız bana özelden mesaj atar mısınız lütfen?

Dün ikisine de baktırdım. Neslihan galiba daha önce sea gardendaymıs. Ikisi de cok iyi baktı, analizleri mükemmeldi. Ama forumda olumsuz yorumlar da var. Var mı deneyimi olan?

Back
X