Yazdıkların bana pek özel gelmediği için konuda paylaşma cürretini gösterdim, umarım affedersin. Çünkü özel mesaj hakkım hala yok. Belki bu vesileyle başkaları da faydalanır.
bambiyu, az önce gittiğim cafenin ismini ve medyumun ismini forumda paylaştım. Bu adam senin ve tanıdığın insanların karakter analizini yapıyor. Yeni tanışacaksan fiziksel özelliklerini anlatıyor. Çok hızlı konuşuyor. Sıkıldı mı sana gerizekalı diyebiliyor ama bu söz kulağına o kadar komik geliyor ki, canını sıktığında annenin sana salak demesi gibi geliyor. Gördüğünde tarih ve isim vermekten çekinmiyor. Fal biterken sana birkaç soru hakkı tanıyor. Gördüyse tüm kötülükleri söylüyormuş. Hiç çekincesi yokmuş. Eğer o Tolga medyumun gördüğü üzücü şeyleri o da görürse, aynı şeyleri duyabilirsin. Aile üyelerinin ve sevdiğinin fotoğrafına bakarken sol avucunu kendi avucunun altına alıyor. Onların ve senin doğum tarihini, isimlerini vb. sorular sorup yıldızlarınıza bakıyor.
mesajda da belirttiğim gibi sana atılmış özel bir mesajı formda alıntı yapman doğru değil ,eğer ben form içinde paylaşmak isteseydim bunu yapabilirdim zaten , kullandığım bir kelimeden dolayı da formda ceza alabilirim bunları düşünmen gerekirdi.
Bu tip medyum sıfatıyla gezen insanlara da fal baktırmama kararı aldım , o kadar çok reklam gezdi ki burada ve hepsi de patladı zaten reklam amaçlı olanlarda ortaya çıktı . Tavsiyem araştırmadan bu kişiye de gitmemeniz,bahsettiğin cafeye gittim boştu ,çevremdeki kişilere de sordum tanınmıyor.En azından bana hiç güven vermedi .. Herkesin kendi kararı tabi , bu arada çıkan küçük bir fal haberi :
Adını bilmiyorum zeytinlik capacitynin olduğu yerde, laf cafenin sırasında ev yemekleri yapan küçük bir yerde bir bayana baktırmıştım.Falda geçen kişi ile ilgili şöyle bir haber duyabilirsin dedi verdiği sürede de duydum gerçekten ,nokta atışıydı bana göre ama asıl mevzular için zaman :)bayanın adı ya melis ya melissa emin değilim , falsever arkadaşlara ...