Merhaba Kızlar, bende bu zamana kadar çok fazla bakım yaptırdım gerek falcılara gerekse medyum olan ilim bilim sahibi kişilere.Sevgilim tarafından terkedilmiştim ve canım çok yanmıştı aynı zamanda maddi anlamda da sıkıntılar günler geçiriyordum .Benim bu halimi gören bir aile yakınımız, Cenk Bey adında bir bey ile tanıştırdı ve hemen kendisini aradım o da bana yardımcı olabileceğini söyledi çok uzun bir bakım yapıyor hem iskambil kartlarıyla hem de diger canlı varlıklarla yani en gereksiz soruları bile sayfalar dolusu sordum tek tek cevabını aldım hatta merak ettiğinin kişinin tüm hayatını yanındaymışcasına herşeyi tek tek size söylüyor,hem geçmişle alakalı sizin bilmeniz gerekenleri sizden saklanan olayları söylüyor, hem de gelecekte neler yaşıyacagınızı en ince ayrıntısına kadar hepsini tek tek size sıralıyor.Açıkçası elim ayağım titreye titreye dinledim kendisini diyebilirim.Söylediklerini yaşadıgım için sizinle de paylaşmak istedim.Bu kişiye gittikten sonra size garanti veriyorum bir daha falcı aramayacaksınız.Artık benim yaşam koçum gibi oldu kendisi herşeyimi ona danışır oldum iyi bir yol gösterici.Sevgilimle de verdiği tarihte barıştım , maddi sıkıntılarımı da üstümden yavaş yavaş atıyorum. Telefonunu ögrenmek isteyenler özelden yazabilirler kendisi saat 18:00den sonra telefonlarına bakıyor bilginize.