Ya anlik zihin okuyanlarin fallari genelde cikmaz ama bilemiycem yani..hahah yaa nurayyacımm sen bi gelsene iki dk sohbet edek bizcanımm nerdedir bu güzelim falcıı bende gitsm ama kafamızdakileri okuyor olmasın ? neyse onun düşüncesini bana söylese bile yeter nosu varsa verirmisiniz
canim atasehir degil atakoy benim bildigim,yanlis yere gitme?Arkidisler bugün atlaycam arabama gidicem atasehire cansuya gece 12 ye kdr ordayms :) bakalm burdan yazarm sizede hatta ses kaydida alicam umarım izin verir unutuyorum ben çünkü :)
Suan onun kafasndan geçenleri bilmezmi acabacanim atasehir degil atakoy benim bildigim,yanlis yere gitme?
Yani su ani bilebilir bence..ama gelecege guvenmiyorum ben anlik zihin okuyanlardaSuan onun kafasndan geçenleri bilmezmi acaba
Kadıköyde şehriban hanımın üstüne şurda bir falcı daha yok dediklerinizin hepsine gittim hepsine gittim bir çoğunun şehriban hanım tek kelime ile muhteşem hisleri çok güçlü
Suan onun kafasndan geçenleri bilmezmi acaba
Ayyy gidiyomusunnn çok meraklandım :) umarımm istediğinn bilgileri alırsın heyecanla bekliyorum :)
işim gücüm yok reklam mı yapıcam buraya yorum atmak istedim fesat mısın senYhaww hee ezgipiva heee :) bizde hiç anlamadık reklam olduğunu
işim gücüm yok reklam mı yapıcam buraya yorum atmak istedim fesat mısın sen
Biz 3 kişi bu akşam Merter'de bir tanıdığıma gideceğiz fal baktırmaya...
Aliye abla ismi, ilk okuldan beri ailece görüştüğümüz annemin çok yakın bir arkadaşı...
İnanılmaz fal bakıyor, kahveyi kendi yapar fincanı da sadece kendi kapatır. Sen kahveni içerken sana anlatmaya başlar bazı şeyleri...
2007 yılında eski eşime boşanma davası açtığımda, ''şuan boşandın boşandın eğer geri adım atarsan 2 sene sonra başka bir kadından dolayı boşanma davası açacaksın'' demişti.Ve bir kaç şey daha...Ben bir şekilde açtığım davayı çektim ve 2009 yılında başka bir kadından dolayı boşanma davası açtım. Kısaca küçüklüğümden beri tanıdığım ve güvendiğim bir falcı ama fiyatı uçuk olduğundan çok sık gittiğim söylenemez.
Dışarıya bakıp bakmadığını inanın bilmiyorum, yaklaşık 1 seneden beri ilk defa gideceğim...O nedenle tavsiye ederim vs tarzında bir şey yazamıyorum.
Laf cafe Andaç'ı merak ettim bu arada, Bakırköy' e yolum düştüğünde Yiğit yerine kendisine uğrayacağım sanırım...
Yigitle beraber bir burak vardi onceden nerde bakiyodu bilmiyorum ama yigite baktirdigim siralarda burakta cok popilerdi ? Hala bende numarasi var ama baktirmadim baktiran varmi acaba ?
Evet kizlar sonunda Andaca baktirdim, oldukca basariliydi, inanilmaz ilgilendi enerjisi cok yuksek ve hemen hemen ayni seyleri söyledi diger 3 falciyla.
Soyledikleri bi yana terapi gibi geldi onun yorumlari.Vallahi keyifliyim :)
Memnun kaldığına sevindim en azından paran bosa gitmedj gibi bisi :) çok bekledinmi bide bu andac nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?