evetKızlar bu safiyenin telefon numarasının sonu 38 mi?
EvetKızlar bu safiyenin telefon numarasının sonu 38 mi?
Kızlar bu safiyenin telefon numarasının sonu 38 mi?
Vala bana da lazimmmEvet
Banada falcı lazım ama kimseden ses yok deliricimmm..
meryem doğan zaten şişirilmiş boşuna zaman ve para kaybıİnstagramdaki meryem doğan ve tarotcasandıraya fal baktırdım ikiside birbirinde berbattı asla baktırmayın özellikle tarotcasandra güya akıl okuma yaptı chgbtye fal baktırmış meryemde aynı şekilde. Dün kadıköyde baba vanga cafede jaleye fal baktırdım 5 dk sürdü 3 soru sorabiliyosun iş ile ilgili söylediği hiçbir şey doğru değildi ama spesifik bir kaç şey söyledi tarih verdi bakalım bekliyorum. Jaleye baktıran varmı çıkan oldumu ?
İletişimini yazabilir misin lütfenSeba abla hem iskambil hem tarot bakıyor , iskambilde aklınızdaki kişi kimle napıyor sizle nolcak yazacak mı baskası var mı yok mu hersey cıkıyor , tarottada önce kendisi anlatıyor sonra soru sorabiliyosunuz , benim hakkında söyledikleri hep cıktı , erkek arkadasımın hastalıgından , onun ailesinin kaza yapmasına kadar , arkadasım baktırdı onun evlenip oğlu olcagını , baska bir arkadasımın kpcasının onu aldattığını hep böyle detay biliyor , biraz yoğun ama mesaj atarsanız size geri dönüş sağlıyor
NERİMANA BAKTIR BARİKizlar yeniden fallara döndüm şimdi son bir tane deneyeceğim önerin size dönüş sağlayayım. Ev yemekleri enfal mi sembol Neriman miyüz yüze baktıracağım
Sembol neriman köyü enfalde kötü bence ikisi de değil ama neriman ucuzKizlar yeniden fallara döndüm şimdi son bir tane deneyeceğim önerin size dönüş sağlayayım. Ev yemekleri enfal mi sembol Neriman miyüz yüze baktıracağım
Nereye gideceğiz pekiSembol neriman köyü enfalde kötü bence ikisi de değil ama neriman ucuz
Bilsem bende giderimNereye gideceğiz peki
Ben kafede birbir baktırmıştımNerimanın numarası var mı
Baktırdınız mıKızlar yıldızname de çıkan şeyler doğru mu