Ya karışmayayım diyorum dayanamıyorum,reklam da olacaktır illaki,iyi de şurda yazılanları okuyorum,birinin ağzından bi isim çıkıyo,40 kişi ya nerde baktığını ya kaça baktığını soruyor,arkadaşlar hepiniz çok olgun aklı selim kadınlarsınız eminim,ne bu çaresizlik?Hadi çaresizlik insani olay,normal,anlıyorum tabi,ama bu fal kumar gibi,falcılar anı söyleyip geleceği yorumluyorlar,iyi yorumlarlarsa ve dediklerine yakın olursa,olası bişeyi önceden bilmiş oluyorsunuz hepsi bu,sınav sorularının cevaplarını almıyorsunuz neticede.He ben hakkaten çok severim fal baktırmayı,birtek yiğiti arıyorum artık yalan değil,ama yiğite de olacak mı olmayacak mı diye sormuyorum Allah yukarda,ani tespitleri isabetli olunca,dediği gibi olursa nasıl ilerleyeyim ne yapayım diye soruyorum,bir nevi danışıyorum beni hiç tanımayan birine.Okuyorum yorumları,genelde hep falcıların dediklerinin çıkıp çıkmadığı tartışılıyor.Sonucu ya ak ya kara olabilecek birieyden bahsedilmiyor ki neticede,hani deseniz ki soruların cevaplarını bildi,sizleri sınavdan geçirdi,buna da eyvallah :) arıcak mı aramıcak mı?arıcak der de aramaZsa eyvah eyvah,adam arıcaktı aslında falcı dedi 10 gün sonra,5.gün adam telefonunu çaldırdı numaralar gitti,sonuçta falcının falından sonra hayat bu,olamaz mı?olabilir.takılmayın bu kadar bence,tabi sizler daha iyi bilirsiniz