- 18 Şubat 2010
- 16.405
- 20.124
- 923
tşk ederim cnm bilgi içinMelekler kahvesi emre canım taksimde.
Dedikleri çıktı bende. Ben bikaç hafta sonra bi de erene baktırıcam aynı yerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim cnm bilgi içinMelekler kahvesi emre canım taksimde.
Dedikleri çıktı bende. Ben bikaç hafta sonra bi de erene baktırıcam aynı yerde.
Vee bir klasik yeni uyemiz didemi savunur. Savunun tabi ya... hakkiniz !Ulaşmak zor yoğun bi de sanırım fal dışında da yoğunluğu var iş güç meşgale hayat vs
Yoğun değilse hemen dönüyo zaten
Cicim sen önce bi eski mesajlarımı oku . Suçlamadan evvel azıcık araştır. Kimseye de bu şekilde ithamlarda bulunma. Sevgiler öptümVee bir klasik yeni uyemiz didemi savunur. Savunun tabi ya... hakkiniz !
ben beğendim mesela. benim bir arkadaşım da beğendi aynı zamanda. belki onlarca kere söylenmiştir bu ama tekrar söylüyorum. bazı falcıları bazıları çok beğeniyor bazıları ise çok kötülüyor. e şimdi hangisine inanalım. dedikleri bana çıktı diyenler de var. çıkmadı diyenler de. ben fal baktırmak istiyorum dediğimde bugün inan hiç modumda değilim bakarsam çok sallamasyon olur sen bana şu gün gel şu saatte uygun olurum diyen falcıyı da bilirim. beğenmezsen de tek kuruş para verme diyen de var. bana bunlar daha samimi geliyor mesela.O da doğru. Ben de mesela asmin kafe zazaya gittim. Tavsiye etmiyorum. Ki bana olumsuz yorumlar yapıyor gerçekleri söylüyo dediler diye gitmiştim. Olunsuz yorumdan hiç rahatsız olmam ama muhabbet ediyor yaa çok iyi bakamadı. Kendi yorumunu katıyor bunu farkedebiliyosunuz yani. Off napıcaz kime güvenicez o zaman![]()
ben çok uzun zamandır baktırıyorumKızlar elmiradan bahsedilmiş geçmiş sayfalarda var mı baktıran memnun kalan,bi cvp verin
Geçen yıl çıkmıştı bi kere bakmıştı bu sene son aylarda bi kaç kez baktı yine çıkar mı bilmiyorum bekliyorum daha var başka çıkan var mı diye teyid etmek istedimPeki çıktı mı size verdiği tarihler fln
ARKADAŞLAR BİLGİS İ OLAN YOK MU...BİR DE Mİ CAFEDE HANDENİN YANINDA ÇALIŞAN YAĞMUR VAR O NASIL....Arkadaşlar taksim damlalar cafede nur varmış nasıl
Fal kimisine tutar kimisine tutmazben beğendim mesela. benim bir arkadaşım da beğendi aynı zamanda. belki onlarca kere söylenmiştir bu ama tekrar söylüyorum. bazı falcıları bazıları çok beğeniyor bazıları ise çok kötülüyor. e şimdi hangisine inanalım. dedikleri bana çıktı diyenler de var. çıkmadı diyenler de. ben fal baktırmak istiyorum dediğimde bugün inan hiç modumda değilim bakarsam çok sallamasyon olur sen bana şu gün gel şu saatte uygun olurum diyen falcıyı da bilirim. beğenmezsen de tek kuruş para verme diyen de var. bana bunlar daha samimi geliyor mesela.
Yapmur da iyi ama en iyisi hande o konuda :)ARKADAŞLAR BİLGİS İ OLAN YOK MU...BİR DE Mİ CAFEDE HANDENİN YANINDA ÇALIŞAN YAĞMUR VAR O NASIL....
Telefonda bakıyo mu handeYapmur da iyi ama en iyisi hande o konuda :)
YAĞMUR UN KÖTÜ OLDUĞU İYİ OLDUĞU NOKTA NELER ŞÜKÜR CVP BULDUM.BİRİSİNDEN SAĞOLYapmur da iyi ama en iyisi hande o konuda :)
Hayır malesef zaten günde 30 35 kişiye bakıyo en fazla sabahtan sıra almak için toplanılıyo donra dükkanı açıyolar saatini söylüyolar sana gidip baktırıyosun. Ama number one :)Telefonda bakıyo mu hande
Daha önce de duymuştum onu özelden adres yazar mısın belki bi gün giderim :)Hayır malesef zaten günde 30 35 kişiye bakıyo en fazla sabahtan sıra almak için toplanılıyo donra dükkanı açıyolar saatini söylüyolar sana gidip baktırıyosun. Ama number one :)
GERÇEKTEN Mİ ÇIKTI MI SANA NE KONUDA İYİHayır malesef zaten günde 30 35 kişiye bakıyo en fazla sabahtan sıra almak için toplanılıyo donra dükkanı açıyolar saatini söylolar sana gidip baktırıyosun. Ama number one :)
GİTMEK İSTYRM:)GERÇEKTEN Mİ ÇIKTI MI SANA NE KONUDA İYİ
Uzun süreli bakıyo yani ilkte öylr bakmıştı ve hala dediklerini yaşıyorm tarih verdi uzun süreli tarihleri için iyi diyorm yani o kdr insan içindn bizi hatırlayacak değil. Annem baktırıyo bnmle ilgili bana söylediği tarihin ( altı ay evvel bana söylrmişti) aynısını söyledi. Geçmiş içinde bire bir ve isim de verdi bir kaç kez tüylerm ürperdi gidenler memnun uzun süre için tavsiyemdir :)GERÇEKTEN Mİ ÇIKTI MI SANA NE KONUDA İYİ
Ulaşmak zor yoğun bi de sanırım fal dışında da yoğunluğu var iş güç meşgale hayat vs
Yoğun değilse hemen dönüyo zaten
YAĞMUR NASIL PEKİ..HANDE Yİ YAKALAYAMIYORUM...ÇOK SAĞOKLL MEŞGUL ETTİMUzun süreli bakıyo yani ilkte öylr bakmıştı ve hala dediklerini yaşıyorm tarih verdi uzun süreli tarihleri için iyi diyorm yani o kdr insan içindn bizi hatırlayacak değil. Annem baktırıyo bnmle ilgili bana söylediği tarihin ( altı ay evvel bana söylrmişti) aynısını söyledi. Geçmiş içinde bire bir ve isim de verdi bir kaç kez tüylerm ürperdi gidenler memnun uzun süre için tavsiyemdir :)