Burada tuhaf şeyler Dönüyor sanırım :) ben bu siteyi,yazılanları aynen ilettim telde kendisine. Bu siteden ben dahil 3 kişiye baktırdığını söyledi.biri meber biliyorum . O sıra konuşuyoduk. Diğerini bilemiyorum. Ama yazan dolu kişi var :) bir kaç şey daha söyledi ama onu burada yazamicam. Tahmini olan vardır diye düşünüyorum.
Bu gibi Konuları daha öncede Yaşadığım için telefonu değiştirdim,orada reklam yapıyorlarmış açıkcası çok umrumda değil de dedi. Anlamadm . Biraz bana da sert konuştu.canım sıkıldı .
Yazmama mı rica etti .dediğin gibi bakmak istemiyor çok şu anda .
Ben ona sanırım 5gün önce baktırdım.ve Şunlar olacak dediği şeylerin olması için kısa bir süre.olmamış verdiğin tarihler dediğimde hatırlattı kendisi bana ve tarih vermekten hoşlanmadığını baktıklarının bu yorumu yapabilmesi için sebep olmadığını söyledi.
Komik şeyler ya bunlar, kim kime baktırıyosa baktırsın, en azından adam bana ,sen reklamımı yap orda ben daha ucuza bakcam demedi diğer falcılar gibi. Burda ismi geçen ÇOĞU Kişiyi aradm,baktırdım.iyi bulmadıklarımı hiç de yazmadım buraya. Son zamanlarda baktırdığım en iyisiydi yine söylüyorum. Cezmi nin reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Baktıran sanırım bilir. Baktırmayıp reklam yapmak için üye olan kişiler de karalama yapmadan kendi reklamlarını yapabilir. Benim itirazım yok.site yönetimi anladığında onlar gerekeni zaten yapıyorlar.
Iyi Akşamlar