• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

bu kadar kişi arasından yalnızca onun mu dedikleri çıktı sadece :/
Asıl konuyu hala bekliyorum asıl konu dışında didem ve zehrada dediklerinin tuttuğu oldu
ama açıkçası geri kalan çoğu kişi an hkda birşeyleri belki doğru bilse bile gelecek tahminini tutturan sağlam insanları altıbin sayfadır arıyoruz yani çok kolay değil
Diğerleri için de asıl konuyu bekliyoruz
bazısı çok eski baktırdıklarım
İyisi kötüsü orta hallisi var tabii
çok vasatı da var
kimseye şu kişiyi deneyin diyemem ama ben çokk kişi denedim artık çok fazla kişiye baktırıp enerjimi düşürmüyorum
zehranın ve didemin umarım çıkar çıkmasını beklicem
zehrada o an benim bile bilmediğim şeylerin tuttuğu da olmuştur mesela
yeni bi iş şehir para tanışılcak biri bi yol vs gibi ve net şehir adı verip tutturmuştur öyle belli başlı şehirler de değil bilinmesi zor yerler
elektrik meselesi sanırım bi başkasında olmaz sonra reklam demeyin :)
Umarım devamı da çıkar

Ha unutmadan öznurun dabi iki bildiğ oldu bi iki yanıldığı da oldu burda hkda pek olumlu yorum yok ama dediğim gibi bildiği de yanıldığı da oldu
geçen sene elmiranın ilk falı da çok iyiydi
artık çok baktırmıyorum zaten falcı da kalmamış
asıl konum bekliyor
çıkarsa yazarım

Asıl konuyu hala bekliyorum asıl konu dışında didem ve zehrada dediklerinin tuttuğu oldu
ama açıkçası geri kalan çoğu kişi an hkda birşeyleri belki doğru bilse bile gelecek tahminini tutturan sağlam insanları altıbin sayfadır arıyoruz yani çok kolay değil
Diğerleri için de asıl konuyu bekliyoruz
bazısı çok eski baktırdıklarım
İyisi kötüsü orta hallisi var tabii
çok vasatı da var
kimseye şu kişiyi deneyin diyemem ama ben çokk kişi denedim artık çok fazla kişiye baktırıp enerjimi düşürmüyorum
zehranın ve didemin umarım çıkar çıkmasını beklicem
zehrada o an benim bile bilmediğim şeylerin tuttuğu da olmuştur mesela
yeni bi iş şehir para tanışılcak biri bi yol vs gibi ve net şehir adı verip tutturmuştur öyle belli başlı şehirler de değil bilinmesi zor yerler
elektrik meselesi sanırım bi başkasında olmaz sonra reklam demeyin :)
Umarım devamı da çıkar

bence de elektrik meselesi önemli :)
inşallah zehra ve didem in dedikleri çıkar o zaman :)

bence de elektrik meselesi önemli :)
inşallah zehra ve didem in dedikleri çıkar o zaman :)
Yani evet bana tuttu diye herkese tutacak diye bişi yok
o yüzden burdaki kötü yorumlara da iyilere de çok itibar etmemek lazım
Herkesin gönlündeki dua kabul olsun

Kızlar hadi birini önerin bana dayanamıcam baktırcam telden baktırcağım birini arıyorum geçmiş sayfalarda elmiradan bahsedilmiş bilgisi olan var mı?

Elmira hakkında fikri olan yorum yapsın lütfen Kadınla konuştum ama baktırıp baktırmama konusunda kararsızım yardımcı olun bana:)

Benim enerjim zazayla tuttu hatta cok uzun baktı bana devamlı sor ıstedıgını dedi baya uzun kalmışım yanında yani ☺️ bakalım yakın zaman ıcın bi iki sey söyledi çıkarsa dediğim gibi yazarım burdan canım

Ben de onun yanında baya uzun kaldım. Çok sevdi. Bi ara gel tarotuna bakayım hediye dedi. Ama dedikleri çıkmadı. Verdiği tarihte..

Ben de onun yanında baya uzun kaldım. Çok sevdi. Bi ara gel tarotuna bakayım hediye dedi. Ama dedikleri çıkmadı. Verdiği tarihte..

Bende zazaya baktırdım ve çok begendim hatta birisi buradan beni bana anlatti sohbet etti yazmisti şansıma benimle enerjisi tuttu sohbet bile edemedik uzun ve güzel bir faldı kahve ve tarot baktırdım 30 tl az bile ne 60 liralar 50 liralar ödeyip kendimizi dinleyip çıktık :)) bence denenmesi gerekir tbiki enerji meselesi ;)

Telefonda iyi bakan kimler var arkadaslad ? Yigit disinda ona baktirmistim zaten ..

Zehraya geçen sene çok fal baktırdım ben hakkında çıkan onca kötü şeye rağmen ilk falları çok iyiydi boş bi kadın değil ama sonra herşeyimi bildiği için bozmaya başladı bende bıraktım o Yüzden bir falcıya çok fazla gitmek iyi değil en fazla 2-3 kere olması Lazım.ya kızlar sabahtan beri eski sayfaları okuyorum yok adam gibi biri,Elmira için kimi iyi diyo kimi kötü yok mu baktıran biri

Telefonda iyi bakan kimler var arkadaslad ? Yigit disinda ona baktirmistim zaten ..

Telde baktiracak kişiler bende elmiraya geçen yıl baktirmistim iki defa ilk falinda başarılıydı ama gelecekte çok bişey çıkmadı sanırım hatırlamıyorum aklımda kalmadı. Yiğit anını yakalarsan iyidir.
Didemle enerji tutarsa herseyi döker zaten memnunum yazmıştım.
zehrada başarılı burdan bir arkadaştan almıştım noyu bende.
artık falci tavsiye etmek zor fiyatlar yüksek özellikle enerji meselesi bana tutan başkasına başkasına tutan bizlere tutmayabiliyor canım.

P
Telde baktiracak kişiler bende elmiraya geçen yıl baktirmistim iki defa ilk falinda başarılıydı ama gelecekte çok bişey çıkmadı sanırım hatırlamıyorum aklımda kalmadı. Yiğit anını yakalarsan iyidir.
Didemle enerji tutarsa herseyi döker zaten memnunum yazmıştım.
zehrada başarılı burdan bir arkadaştan almıştım noyu bende.
artık falci tavsiye etmek zor fiyatlar yüksek özellikle enerji meselesi bana tutan başkasına başkasına tutan bizlere tutmayabiliyor canım.
Peki didem de karalama mi su mu ? Yakin gelecegi bildi mi

P

Peki didem de karalama mi su mu ? Yakin gelecegi bildi mi

Ben en Son bu ay ki kapanış falimı su faliyla yaptım canım. Söylediği bi durumu ben başka düşünürken o bana olmayacağını yanlış yaptığımı söyledi geçen gün ogrendimki düşündüğüm kişiyle alakali ben yanılmışım
karalama bakarken daha yavaş bakar ama su da hızlı ve net şeyler söyledi. Her ikisinide baktırdım karalama da tarihleri oynayabiliyor biliyorum.
ben pembe tablo cizmemesini seviyorum daha çok yoksa çoğunlukla baktırdığım fallarda anı hemen hemen hepsi tutturabiliyor.

Evet evet, Didem'i bir deneyin.

Elmira'ya ben baktırıyordum ama artık baktırmıyorum. Dedikleri gibi anda o da çok iyi. Gelecekte de tüm falcıların söylediği ortak şeyi o da bana söylüyor. Daha yaşamadım bilemiyorum geleceği biliyor diye. Ben çok sık baktırdığım için artık bir esprisi kalmıyor, her şeyi neticede biliyor o yüzden daha baktırmıyorum. Ama çok iyi kadındır o da.

Merhaba, telefonda fal bakacak birini arıyorum, durugörücü de olur. Çoğunluk Yiğit diyor herhalde? İletişim bilgisini gönderen olabilir mi? Bir de kaça bakıyor?

Back
X