- 12 Haziran 2015
- 217
- 101
- 23
- 38
bu kadar kişi arasından yalnızca onun mu dedikleri çıktı sadece :/Zehrada bi kaç kez dedikleri çıktı asıl konuyu bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar kişi arasından yalnızca onun mu dedikleri çıktı sadece :/Zehrada bi kaç kez dedikleri çıktı asıl konuyu bekliyorum
Asıl konuyu hala bekliyorum asıl konu dışında didem ve zehrada dediklerinin tuttuğu oldubu kadar kişi arasından yalnızca onun mu dedikleri çıktı sadece :/
Asıl konuyu hala bekliyorum asıl konu dışında didem ve zehrada dediklerinin tuttuğu oldu
ama açıkçası geri kalan çoğu kişi an hkda birşeyleri belki doğru bilse bile gelecek tahminini tutturan sağlam insanları altıbin sayfadır arıyoruz yani çok kolay değil
Diğerleri için de asıl konuyu bekliyoruz
bazısı çok eski baktırdıklarım
İyisi kötüsü orta hallisi var tabii
çok vasatı da var
kimseye şu kişiyi deneyin diyemem ama ben çokk kişi denedim artık çok fazla kişiye baktırıp enerjimi düşürmüyorum
zehranın ve didemin umarım çıkar çıkmasını beklicem
zehrada o an benim bile bilmediğim şeylerin tuttuğu da olmuştur mesela
yeni bi iş şehir para tanışılcak biri bi yol vs gibi ve net şehir adı verip tutturmuştur öyle belli başlı şehirler de değil bilinmesi zor yerler
elektrik meselesi sanırım bi başkasında olmaz sonra reklam demeyin :)
Umarım devamı da çıkar
Yani evet bana tuttu diye herkese tutacak diye bişi yokbence de elektrik meselesi önemli :)
inşallah zehra ve didem in dedikleri çıkar o zaman :)
Yani evet bana tuttu diye herkese tutacak diye bişi yok
o yüzden burdaki kötü yorumlara da iyilere de çok itibar etmemek lazım
Herkesin gönlündeki dua kabul olsun
Baktırma canımElmira hakkında fikri olan yorum yapsın lütfen Kadınla konuştum ama baktırıp baktırmama konusunda kararsızım yardımcı olun bana:)
Benim enerjim zazayla tuttu hatta cok uzun baktı bana devamlı sor ıstedıgını dedi baya uzun kalmışım yanında yanibakalım yakın zaman ıcın bi iki sey söyledi çıkarsa dediğim gibi yazarım burdan canım
Ben de onun yanında baya uzun kaldım. Çok sevdi. Bi ara gel tarotuna bakayım hediye dedi. Ama dedikleri çıkmadı. Verdiği tarihte..
Telefonda iyi bakan kimler var arkadaslad ? Yigit disinda ona baktirmistim zaten ..
Peki didem de karalama mi su mu ? Yakin gelecegi bildi miTelde baktiracak kişiler bende elmiraya geçen yıl baktirmistim iki defa ilk falinda başarılıydı ama gelecekte çok bişey çıkmadı sanırım hatırlamıyorum aklımda kalmadı. Yiğit anını yakalarsan iyidir.
Didemle enerji tutarsa herseyi döker zaten memnunum yazmıştım.
zehrada başarılı burdan bir arkadaştan almıştım noyu bende.
artık falci tavsiye etmek zor fiyatlar yüksek özellikle enerji meselesi bana tutan başkasına başkasına tutan bizlere tutmayabiliyor canım.
P
Peki didem de karalama mi su mu ? Yakin gelecegi bildi mi
Yiğit'e nasıl ulaşabilirim?Yiğitin hakkınıda yememek lazım oda isabetli..