- 3 Haziran 2015
- 18
- 5
- 6
- 36
maşallah baktırmadıgın kalmamıs :)Şahcihana telde baktırdım.
Didem, Yiğit, Zehra, Burak, Gülsüm, Elmira, Selma Taşpınar, Makbule, Canan Hanım, Birsen aklıma gelenler,
Daha cafe falcısı saymadım bile ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah baktırmadıgın kalmamıs :)Şahcihana telde baktırdım.
Didem, Yiğit, Zehra, Burak, Gülsüm, Elmira, Selma Taşpınar, Makbule, Canan Hanım, Birsen aklıma gelenler,
Daha cafe falcısı saymadım bile ..
Bu Ayşe kimmiş yaamaşallah baktırmadıgın kalmamıs :)
Ay calcı dıye gezıo Büyü bozmadan da anladığı yok ben de yaptırdım koruma baskasına Bayağı ısı geldıBu Ayşe kimmiş yaa
Ben geçen Büyü bozma yaptırdım . Hiç görmedim bu forumda böyle birini
Büyü buldum evimde ben.. Hem bozma hem korumA yaptırdım yeni. Inşallah bana da iyi gelir yaAy calcı dıye gezıo Büyü bozmadan da anladığı yok ben de yaptırdım koruma baskasına Bayağı ısı geldı
Büyü buldum evimde ben.. Hem bozma hem korumA yaptırdım yeni. Inşallah bana da iyi gelir ya
Selam kızlar geçici bi süre gittik geldik :) fal kankim özletmeden geldim kendimi ilk ve son olması dileğiyle diyelimAy Merbercim de gitmiş yeni gördümfal kankim :) okuyorsan öpüyorum çok özletme kendini
AA bilMiyordum.arkadaş yazınca o Yüzden şeeettim :))Hoca büyü yasak canım forum da :) aman diyim :))
Hoş geldIn cnm. Son olur inş.Selam kızlar geçici bi süre gittik geldik :) fal kankim özletmeden geldim kendimi ilk ve son olması dileğiyle diyelim
İnş canım biraz Konuşmalar olmuş ama hep eskiye dönük bu yaz bu foruma yeni biri düşmicek herhaldeHoş geldIn cnm. Son olur inş.
Ayşe yi ilk kez duydum bak ben :))İnş canım biraz Konuşmalar olmuş ama hep eskiye dönük bu yaz bu foruma yeni biri düşmicek herhalde
İnş canım biraz Konuşmalar olmuş ama hep eskiye dönük bu yaz bu foruma yeni biri düşmicek herhalde
Ahahah bana da çakmışlar ya engeli edepsiz hatun yüzündenHoş geldIn cnm. Son olur inş.
Boşver olan oldu herkes bi şekilde cezayı Aldı tekrar açmaya gerek yok konuyuAhahah bana da çakmışlar ya engeli edepsiz hatun yüzünden![]()
boşver olan oldu herkes bi şeklde Aldı cezayı tekrar açmaya gerek yok konuyu canım :))))Ahahah bana da çakmışlar ya engeli edepsiz hatun yüzünden![]()
Bi de kavgaya sebep olan kadına ben fal bile baktırmadım ahahaha :)))Boşver olan oldu herkes bi şekilde cezayı Aldı tekrar açmaya gerek yok konuyu
boşver olan oldu herkes bi şeklde Aldı cezayı tekrar açmaya gerek yok konuyu canım :))))
Hangi Ayşe merak ettim şimdi ?? İstanbulda mıymış ??Ayşe yi ilk kez duydum bak ben :))
Yaman ı aricam .baktırınca yazarım buraya. Düşmüş olur
Seninki tam komedi o zaman :)) evet kızlar kimmiş bu AyşeBi de kavgaya sebep olan kadına ben fal bile baktırmadım ahahaha :)))
Bilmiyorum ki Bende. Burda yazması yasak olan şeyleri yapıyomuş ama :))Hangi Ayşe merak ettim şimdi ?? İstanbulda mıymış ??
Hepimizin canına okudu engelletti patır patır nolucakAnladım canım benim :)
Asiye, buhar olmuş meğersem![]()
:) hadi polemiğe girenleri anlıyorum inandıkları şeyi savunuyorlar da bana ne oldu o gün dadandım mevzuya bilmem ki :) akşamına kalmadı yedim engeli Arsız yüzünden :) uğruna kavga edilen falcıya fal baktırsam gam yemicem bi deSıkıntıdan okuyodum ben de
iki günde bir aksiyon macera çıkıyo zaten burda :)