ohaaaaa günahtır yaaaçıkan şeye örenk verebilir misin çok merak ettim gerçekten belkide aynı şeyleri söyledi çünjü bu forumdan bir kişi ona batırdığını söyledğinde ve konuştuğumuzda ikimizede aynı şeyleri söyledğini keşfettk de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohaaaaa günahtır yaaaçıkan şeye örenk verebilir misin çok merak ettim gerçekten belkide aynı şeyleri söyledi çünjü bu forumdan bir kişi ona batırdığını söyledğinde ve konuştuğumuzda ikimizede aynı şeyleri söyledğini keşfettk de :)
edi kim acaba?merak ettimZehrann numarasini banada yollarmisiniz artk yeter deliricem:)en son ediye gittim 31agustosa kadar soyledigi seyin zamani var gerci ama ben pek umutlu degilim eger cikarsa burdan yazicam zaten..zehrann numarasini bekliyorum arkadaslarr
Ne kadara bakıyor acaba ben de baktırmak istiyorum da merak ettim ona gideyim bariBAKIRKOYDE EN IYI FALCI HADI KIZLARR kızlar ben bırcok sıtede bır ısmı cokduydum okan denılen falcı arkadası hersıtede ınsanlar met etmıs bugun bakırkoydeydım okan dıye tavsıye edılılen falcı buldum merak ettım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede fal bakıyomus yerı kolay buldum fal bakılan mekanı cafeye cıktım falcı okanı buldum yalnız bıseye sasırdım adamda ınanılmaz sıra vardı resmen kuyrum bıraz bekledım ısın dogrusu sıra bana geldı kızlar bole bısey olamaz gercekten sasırdım falcı okan adımı soy adımı aldı benım ne yasadıgımı harfıyen anlattı tuylerım urperdı korktum dıyebılırım ada tıkır tıkır herseyı saydı bu adam bence cınlerı var dıyebılırım ınanılmaz herseyımı bıldı adan zye soktayım ısım bılene verıyo dıyebılrım herkese tavsıye ederım baktıran yerıne oturamıcak herkese tavsıye ederım super okanı fesbuk adresındede unluler var gosterdı resımlerı fesbuk adresı grıs medyum okan numarasıda 05375080780 gıdın baktırın sok olucaksınız CAFE FISILTIM CAFEDE BAKIYO OKAN DENILEN FALCI HERKESE MUKEMBEL FALCIYI TAVSIYE EDERIM herkese bolsans
Ben okan'a gittim ben hiç memnun kalmadım ben söylemek istedim ve Okan hakkında guzel bakmiyor diye hep yaZiyorlar sayfaya bi bak derimNe kadara bakıyor acaba ben de baktırmak istiyorum da merak ettim ona gideyim bari
Kim bu kisi söyleyebilirmisiniz nasıldı falı iyimiydiBakirkoyde bi falci bu ay sonuna kadar muhleti var simdi gitme bakalm ben haber vercem eger cikarsa ki insalah bakalm:)
zehra hanımın numarasını banada gonderebılır mısınız?Zehranın numarasını bana da gönderir misiniz
Yani canm iyi gibi ama ben biseye takldgm icin onu bejliyorum cikarsa soylerim ole git kimsenn gunahina girmiyim ben cok paralar harcadm cunku gerek yok ben yazcam burdan merak etmeKim bu kisi söyleyebilirmisiniz nasıldı falı iyimiydi
Senden haber bekliyorum canimYani canm iyi gibi ama ben biseye takldgm icin onu bejliyorum cikarsa soylerim ole git kimsenn gunahina girmiyim ben cok paralar harcadm cunku gerek yok ben yazcam burdan merak etme
Ben ona baktirdim beğenmedim sadece fikirimi soyledimDıyorumya sen okanları karıstırmısdın cnm bu fısıltım cafedekı okanda kuyruk var dıyorumya ben baktırdım dehset bakıyo 4 arkadsımda orda baktırdı adam super bakmıs azı acık kalmıs resmen bılmem anlatabıldımmı sıze ben bakırkoy ıstanbul caddesın fısıltım cafede bakan okandan bahs edıyorum cnm okanları karıstırma bence:)