Fal manyağı oldum yemin ederim artık yeter. Baktırdım bu sareye de az önce kapattım. Battı balık yan gider. Baya uzun sürdü ama benim 1 bucuk saati geçmiştir. Kadın müthiş bir potansiyele sahipti. Direkt açtı, sen ödemeyi baktırdıktan sonra yapabilirsin öğrencisin çünkü ama normal üni okumuyosun bir üst kademedesin falan dedi. Bildi yüksek lisans yaptıgımı. Sen yurtdışında okucaksın dedi. Ben yurtdışı düşünüyodum tam sitediğim yanıtı verdi ama gitmen 2 ayı bulucak dedi. Cidden öyle. Ocak ayında başlıcak okulum. Ben şaşırmış dinliyorum. Benimkinin mesleğini direkt bildi ve nereli oldugunu. Halbuki onunla ilgili bi bilgi vermemiştim. Bisürü şey bildi ya ilişkiyi gidişatını ve neler olacağını. Benim önüme bi saeışın erkek çıkıcakmış. Sevgilim olduğu halde benimle ciddi bir ilişki yaşamak için beklicekmiş. Bi ara biz tartışcakmışız o boşluk anında ben bu kişiyle konuşcakmışım ama arkadaş olarak konuşcaksın dedi. O sonra sana açılcak şok olcaksın dedi. Sana kariyer hayatında çok yardımcı olur o. Hayatındaki kişiyle devam et ama ondan yardım al falan dedi. Çok beğendim bu kadını ben. Gülmekten yerlere yattım bir espriler yaptı ahah. Tarih verdi 4 tane. Biri yakın. Dedi ki bak bu tarihte dediğim olayı yaşıcaksın sare ablanı test etmiş olursun böylelikle dedi. Bakalım o gün o dediği olucak mı. Ben böyle pat pat bilmesine çok sevindim bu tarz falcılara iyice alıştık artık kafe falcıları falan bizi kesmiyo var ya. Biryolunvardaki ilkayı övdüler övdüler burda baktırdım kahve falı fosss. Su falından aşşağısı kurtarmıyo artık. Allahım hayırlısıyla şu fal musibetinden kurtarsın bizi. Başta beni![]()
bu kim yeni mi? kaça nerde bakıyor :)) ay fal deliliğim üstümde :)