• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba duygunun dediği bana çıktı ama tarihler uzadı hiç bir falcının tarihlerine çok güvenmem uzayabiliyor ama benim eski sevgili ile barıştım duygu kapına gelmiş dedi seni evin oralarda beklemiş dedi bir de hediye almıs dedi bugun pat pat söledi adam gelmiş sana hediyem Var demesin mi:KK66:ben duyguya hadı canım diyordum birde taksim damlalar tuba onun tarih olarak çıktı 2 kasıma kadar dedı ve ben 31 ekim de görüştüm fal biter mi bitmez yarın da eyleme baktırcam:KK66: devamı onemlı :KK66:

Damlalar Cafe'deki Tuba kaça bakıyor? :)

Süresi kişiye göre değişiyo bana 15 20 dakka maksimum
Kart destesi bakıyo sanırım
Ben genelde akşam baktırdım[/QUOTE]
Eylem hakikaten neye bakıyor…..kart destesi tamam da nasıl bu kadar şeyi kart destesinden bilebilir…fikri, bilgisi olan söylerse …çok merak ettim şimdi….biliyor da gerçekten ondan merak ettim

Süresi kişiye göre değişiyo bana 15 20 dakka maksimum
Kart destesi bakıyo sanırım
Ben genelde akşam baktırdım
Eylem hakikaten neye bakıyor…..kart destesi tamam da nasıl bu kadar şeyi kart destesinden bilebilir…fikri, bilgisi olan söylerse …çok merak ettim şimdi….biliyor da gerçekten ondan merak ettim[/QUOTE]
sen baktırdın mı?

Söyle esinin kanından bir kadın ama annesi değil ssana msj atacak sanki sana iyi yakşalaşak gibi gözüküyor ama aslında öyke değil dedi arkası kötü niyetli dikkat et dedi. Bugün kuzeni aynı şekilde msj attı 6 ay sonra
Hmm ailevi yani

Back
X