• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

hahahah evet ya anlayamıyorum ben de... yorumları okudum toprakla ilgili, acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz diye şüphe ettim :))) çiğdem'e uğradık ilk, saat 2 civarıydı 7 buçukta gelin deyince biz de toprak'ı deneyelim dedik. sonuç iyi değildi:)
Bndn hiç laf almadı yaa gelmişimi geçmişimi sayfı ki üç ay evvel keşfettim ve dediği imkansız olan şey çıktı çıkmasa doğru olmasa içimden geçeni kendi bilmese ki içimden bişi söylüyorm adam bana cevap veriyo. İlk defa sizden duydum kötü oldğnu toprak diye başkasına baktırmış olabilirmisiniz adaya falan ada laf alarak bakar çnkü. Toprağn kaşında prcng var

Canım çiğdeme ilk sıralarda yer tutun bence yoksa gitmeyin zaten
evet öyleymiş baya doluymuş hep. kadın zengin statüsüne erişmiştir bu kalabalık yüzünden. ama buna değen bir fal bakıyor mu ondan emin değilim. sizce?

Bndn hiç laf almadı yaa gelmişimi geçmişimi sayfı ki üç ay evvel keşfettim ve dediği imkansız olan şey çıktı çıkmasa doğru olmasa içimden geçeni kendi bilmese ki içimden bişi söylüyorm adam bana cevap veriyo. İlk defa sizden duydum kötü oldğnu toprak diye başkasına baktırmış olabilirmisiniz adaya falan ada laf alarak bakar çnkü. Toprağn kaşında prcng var
Toprak bu arada gaye benzemiyor ancak çok yakından anlaşılabiliyır. Üstü başı hareketleri çok farkettirmiyor

evet canım topraktı. gününde değildi belki bilemiyorum :)

Toprak bu arada gaye benzemiyor ancak çok yakından anlaşılabiliyır. Üstü başı hareketleri çok farkettirmiyor
Bn onu ilk gördğmde anlamştm gay olduğnu da göreceli yaa :/ ada var mesela kahvesiz falan bakıyo o bildğn laf alıyo yani ama toprak yapmadı bana hiç öyle şok oldm :/ ne yalan diyim

evet öyleymiş baya doluymuş hep. kadın zengin statüsüne erişmiştir bu kalabalık yüzünden. ama buna değen bir fal bakıyor mu ondan emin değilim. sizce?
Ben dediklerinden yaşamışlığım var ama ahhh şu ana konumbelli olsa saycamda size sayamıyorum şu şu diye. Ama orada bir kadınla tanışmıştım çipdemin 10 yıllık müşterisiymiş çiğdemin zamanları kayar ama dedikleri hep çıkar demişti.

la benım baktırdıgımda piercing falan yoktu

acaba ben adaya mı baktırdım? aman ne ugrasıyorum cuma ya da yarın giderim olur biter

Back
X