İstanbul'da Fal - Falcılar

ayhana gitmedim.. ama yeter hande nihal vs. vs. hepsi olumlu seni çok seviyor.. sen bununla ciddi ilişki yaşayacaksın dediler..adam ahlaksızın önde gideni çıktı...
bir tek tuğba. asmin cafe zaza ve kuruçeşmede can var bunlar olumsuz dedi...hatta zaza bana mayıs sonunda bu adamın bi pisliğini göreceksin dedi...haziran başında patladı...yani aslında olumsuz konuşanlar o anda hoşumuza gitmiyor olabilir..ama hepte onların dedikleri çıkıyor... zaza efsane bilmiş demek ki...
Evet ne yazık ki olumsuz konuşanları ciddiye almıyoruz. Bende bunu yıllarca yaptım iş işten geçtikten sonra aklımıza geliyor.. yeteri baktrdığında kendine mi baktırdın yoksa karşı tarafa mı baktırdın? Çünkü karşı tarafın ağzından baktırdığın zaman değişik şeyler çıkıyor ortaya onun niyeti vs...Tuğba ne demişti?zaza iyi bilmiş bende çıkmadı falları ne yazık ki..

Banada saat söyledi gariptir ki banada 6lı bir saat verdi. Ay cok sevindim umarım benimkide çıkar. Bu adamla evleneceğimi söyledi duygu. Şu ana kadar gittiğim falcılar arasında en yakın tarih yarın digerlerini bekliyorum. Bu arada tuğbada bana şak şak olumsuz herşeyi söyledi ama bu cocukla olucak döncek devam edickesinşz dedi bu iki ayda 30dan fazla falcıyagittm sanırım. Pembe tablo diye tutturuyorumda 30ununda 30u dönecek dermi arkadaş değilmi.en olumsuz konuşanı bile ilersi var diyo allahın izniyle inşallah öylede olur.
Bana da evleniceksin dedi ama daha uzun zaman verdi o konuda bilemicem sana da 6 dediyse. Soylediginden 1 ay sonra oldu . Ama anlik analizi superdi ben de cok falciya gittim çok umit baglama da hepsi donucek dediyse de biraz sabretmelisin o zaman bence olabilir. Insallah

Bana da evleniceksin dedi ama daha uzun zaman verdi o konuda bilemicem sana da 6 dediyse. Soylediginden 1 ay sonra oldu ama . Ama anlik
Peki barıştınızmı dedikleri çıktımı yani o kişiyle hala devam ediyormusun

Hayir etmiyoruz. Biraz benim cabalamamla olabilir ama cabalamak istemiyorum kararsizim Eylul gibi barisicaksiniz dedi suanlik bi durum yok
Aa sana baya uzun bi zaman vermiş. Bana 6 gün verdi sonrasında herşey netleşivek dedi. Analizler oluyor ama işte gelecek patlıyo hep bekleyip görücez inşallah

Aa sana baya uzun bi zaman vermiş. Bana 6 gün verdi sonrasında herşey netleşivek dedi. Analizler oluyor ama işte gelecek patlıyo/
Kızlar Bence faldaki zamanlar hiçbir zaman çıkmıyor çıksa dahi çok büyük tesadüf oluyor öyle birini bulunca da hemen koşuyoruz ...

Ben cok tarihe takılmıyorum aslında kızlar gelecekle ilgili varsayımlarının tutma ihtimali beni daha cok cezbediyo yoksa tarihi bencede kimse bilemez

Ben cok tarihe takılmıyorum aslında kızlar gelecekle ilgili varsayımlarının tutma ihtimali beni daha cok cezbediyo yoksa tarihi bencede kimse bilemez
Kaderimiz bizim yaptigimiz tercihlerle degistigi icin tarih bilmek mumkun degildit

Kaderimiz bizim yaptigimiz tercihlerle degistigi icin tarih bilmek mumkun degildit
Yildizname baktirmak isteyen varsa bana ulassin kizlar
20 yillik tecrubemle varliklarimla birlikte manevi destege ihtiyaci olanlara yardim etmeye devam ediyoruz.Genis kapsamli yildizname baktirarak aklinizdaki soru isaretlerine cevap bulabilirsiniz.evinizde yada iliskinizde sebepsiz huzursuzluk mu var?isleriniz yolunda gitmiyor mu ?Cozum icin ben buradayim. Gercekleri duymaya ne kadar cesarrtiniz var ?

Hanımefendi burası sizin reklamınızı yapacağınız bir mekan deil

Aa sana baya uzun bi zaman vermiş. Bana 6 gün verdi sonrasında herşey netleşivek dedi. Analizler oluyor ama işte gelecek patlıyo hep bekleyip görücez inşallah
Evet ben tarihe takilmiyorum. Saat 6 da konusma olmasi enteresan gelmisti bana da. Sonuc onemli benim icin de . Aslinda çok bekleyince olmuyo gibi geliyor bana yani aslinda bizim de birseyler yapmamiz lazim karsi taraf icin istiyorsak gercekten net biseyler duymaya ihtiyacimiz var galiba ve zamana ihtiyac..

Hanımefendi burası sizin reklamınızı yapacağınız bir mekan deil
Ne alakasi var hanimefendi. Bu bolum cocuk sgligi ile ilgi bir bolum mu fal tarot ilr alakali herkes birbirine medyum falci soruyor ben kendi yaptigim bir seyi baskasina sormadigim icin mi rahatsiz oldunuz.

Evet ne yazık ki olumsuz konuşanları ciddiye almıyoruz. Bende bunu yıllarca yaptım iş işten geçtikten sonra aklımıza geliyor.. yeteri baktrdığında kendine mi baktırdın yoksa karşı tarafa mı baktırdın? Çünkü karşı tarafın ağzından baktırdığın zaman değişik şeyler çıkıyor ortaya onun niyeti vs...Tuğba ne demişti?zaza iyi bilmiş bende çıkmadı falları ne yazık ki..
Yeter karşı tarafın duyguları için baktığındada hep olumlu şeyler söyledi...Tuğba'da bu Adam dengesiz bişey çıkmaz ne uzar ne kısalır dedi sanırım...ama Zazanın mayısta sizin durumunuz netleşir dediğini bu olayı yaşayınca hatırladım..o kadar çok umursamıştım ki olumsuz diye...zaten o Zaman'da anı bilişi analizleri filan çok beğenmiştim sadece sonu olumsuz dedi diye üstüne durmadım :)

Gökeride unutmuşum bak :) bana olumsuz bu adamla olmaz diyen bi diğer kişide gökerdir...yalancı bu kız uzak dur demişti :) Tabiki ben ne yaptım inanmadım ve yanlış hatırlamıyorsam oda mayısta biter bu iş demişti... Yani bu durumu bilen tuğba göker Zaza ve can oldu...

Ne alakasi var hanimefendi. Bu bolum cocuk sgligi ile ilgi bir bolum mu fal tarot ilr alakali herkes birbirine medyum falci soruyor ben kendi yaptigim bir seyi baskasina sormadigim icin mi rahatsiz oldunuz.
en azindan bazı kişiler gibi süper şahane biri var nutkunuz tutulacak diye yalan yönlendirme yapmadığınız için teşekkürler. Burada sadece deneyimlerimizden yorumlarda bulunuyoruz ve bildiğim kadarı ile yöneticiler de reklama izin vermiyor, yanılıyor muyum Mune Mune ?
ama isterseniz bikaç kişiye bakım yapın reklam maliyeti olarak, değerlendirelim... iyiyseniz ve gerçek yorumlar alirsaniz baya populer olabilirsiniz :) ben seve seve denerim ;)

Gökeride unutmuşum bak :) bana olumsuz bu adamla olmaz diyen bi diğer kişide gökerdir...yalancı bu kız uzak dur demişti :) Tabiki ben ne yaptım inanmadım ve yanlış hatırlamıyorsam oda mayısta biter bu iş demişti... Yani bu durumu bilen tuğba göker Zaza ve can oldu...
Bana bi konuda Hande, Nihal ve Göker ayni seyi söyledi.
Hande en pozitif ve olacagina kesin konusan oldu. Nihal olacak, olmamasi icin bir sebep göre iyorum dedi. Göker olacak ama zor olacak dedi.
Daha hiçbirvgelisme olmadi konuyla ilgili ne olumlu ne olumsuz... tabi olumlu gelisme olmamasi olmayacaka dogru gidebilir ;p
Neyse niye yazdım?... galiba size hande ve Nihal olumlu, Göker olumsuz konuşmuş
Bendeki durum da ortada
ya enerji meselesi diycez
ya da iki olasılık var işte sallıyolar :p

Pen cafe yeter e gitti geçen üç arkadaş .Hepsi sevgilileri için baktırmış ve inanılmaz etkilenmişler ,Tabii hep olumlu Aşk Meşk dolu şeyler söylendiği için adamın ağzından kadının bakma şekli çok farklı gelmiş
cafe de bir kaç müşteri ile sohbet etmişler ve çok Şaşırmışlar Çünkü her gün gelen varmış aynı zamanda birkaç fal birden baktıran varmış yetere .. yani onun fikrini almadan adım atmayan tipler... Benim arkadaşlar da o kadar memnun kalmış ki söylenen pozitif şeyler karşısında haftaya tekrar gideceklermiş.
Bana zamanında hiç çıkmamıştı dedikleri acaba burada Yeter'in dedikleri çıkan birileri var mı?

Kızlar yeter konusunda evet yeter karşı taraf için döktürüyor gelecek ile alakalı bana dediği bikaç şeyi yaşadım yazındı. Bu geçen ayki henüz gerçekleşmedi ama gerçeltem iyi o konıda. Evet yetere avukatlar falan gidiyor iş ortakları patronları agzından fal baktırıyolar oturup 300 lira en az peşin ödeyip belki 10 kişiye baktırıyolar bunu bemde gözlerimle gördüm. Tuğbada bana olumlu konustu ve erkek arkafasımla alakalı cok alakasız detayları bile bildi. Gelecek için beklemedeyim ama bu ay memnun kaldıklarım tuğba duygu yeter oldu tam olarak.

20 yillik tecrubemle varliklarimla birlikte manevi destege ihtiyaci olanlara yardim etmeye devam ediyoruz.Genis kapsamli yildizname baktirarak aklinizdaki soru isaretlerine cevap bulabilirsiniz.evinizde yada iliskinizde sebepsiz huzursuzluk mu var?isleriniz yolunda gitmiyor mu ?Cozum icin ben buradayim. Gercekleri duymaya ne kadar cesarrtiniz var ?

BU NE O ZAMAN YAZDIĞINI DA MI HATIRLAMIYORSUN RESMEN REKLAM YAPIYORSUN ,PROFİLİNDE NUMARADA EKLEMİŞSİN ,BURASI FALCILARIN REKLAM YAPTIĞI BİR YER DEĞİL FAL BAKTIRANLARIN YORUMLARINI YAPTIĞI BİR YER,OKUMAN YAZMAN YOK SANIRIM GEÇMİŞİ YADA GÜNCEL SAYFAYI OKU BAKALIM NELER YAZIYOR,DAHA NEREDE OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLSİN,BEN BURANIN NE İLE ALAKALI BİR BÖLÜM OLDUĞUNUN GAYET BİLİNCİNDE OLDUĞUM İÇİN BUNU YAZIYORUM BUNU RAHATSIZLIK OLARAK ALGILIYORSANIZ EVET BEN VE DİĞER ÜYELERDE BU TARZ DAVRANIŞLARDAN RAHATSIZ OLUYORUZ,BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ!!!!

en azindan bazı kişiler gibi süper şahane biri var nutkunuz tutulacak diye yalan yönlendirme yapmadığınız için teşekkürler. Burada sadece deneyimlerimizden yorumlarda bulunuyoruz ve bildiğim kadarı ile yöneticiler de reklama izin vermiyor, yanılıyor muyum Mune Mune ?
ama isterseniz bikaç kişiye bakım yapın reklam maliyeti olarak, değerlendirelim... iyiyseniz ve gerçek yorumlar alirsaniz baya populer olabilirsiniz :) ben seve seve denerim :KK66:

Back
X