- 19 Aralık 2009
- 184
- 142
- 103
Ah bu sosyal medya yok mu..Çok teşekkür ederim canım benim. İnsna böyle bi durumda ister istemez verdiği zamanaveparaya acıyor acıkcası bunun içinmi tüm mücadelem oluyor. Beklemediğim bişey yaptı evetmevcut durumum adamın kafa yapısı tıpkı anlattıkları gibiydi üzüntülü düşünceli dengesiz vs seviyor evet bunları gözlermle gördüm yüz yüze gelme fırsatımız oldu ardından tam 13 gün geçti o buluşmadan sonra dogumgününü kısa bi mesajla kutlamak dısında yazmadım sormadımda. Hiç beklemediğim bişey gördüm. Aramızda müthiş sorun olacagını bildiği halde bitavır sergilemiş sosyal medyada. Bunu yapabilen adam bi cok seyi göz ardı etmiş demekki oldum. Umut doluyken öfke aldı yerini. Her ne olursa olsun fal sürecinde allaha sıgınıp dua etmeyi esirgemeyelim kızlar yine herseyin doğrusunu o bilir duanın gücü bambaşka bişey. Al sana fal işte dedi evren bana :)
Adamı tanımıyoruz ama belli ki sana inat bir şeyler yapıyor çünkü seven adam ancak umutsuz çaresiz Üzgün olduğu zaman karşı tarafın canını yakmak ister Benim de öyle bir erkek arkadaşım olmuştu. Amaçları dikkat çekmek ve kendi üzüntülerini örtbas etmek bana göre ..bu tarz çoğu zaman ters teper..öfke eşittir Sevgi Çok sevdigimize çok öfkeleniriz.
zaten senin takip ettiğini biliyor..