hayatımda olucak diyoda hiç öyle bi ihtimal vermiyorum olabilcek bişi deil.. ha hayatımda olan isim içinde yine a r n harfleri olan biri daha var sanada a r n desem seninkilerdede vardır muhakkak .. bazı tespitleri ii ama bazılarıda doğru değildi özellikle beni m karakterimi yorumlaması iyidi ayrıldığım kişiyi yorumlaması iyidi tabi bunlar bildiğimiz şeyler bana kesinlikle dönmicek dedi dönicek dediği oluomu acaba merak ettim .. veya dönmicek diyip döneni varmı .. ama bi yandanda ii oldu umudumu kestim bunu duymak için gitmiştim .. tuğbaya ben yıllardır baktırırım hep iddalıdır hepte bilmiştir .. şuan tatilde olduğundan gitmiorum.. eski erkek arkadaşım vardı hep döncek barışcaksınız demişti evet öyle oldu sonunda bitmiş asla dönmicek dedi aslada dönmemişti ona güvenirim... artık bişilerimi var ne şekil bakıo bilmiorumda onu okadar hızlı konuşturan ne nasıl konuşuo bilmiorum ..evet 2017 ye beraber giriyorsunuz yani hayatında olacak diyor...ama o kişileri birebir tarif etmeşi entresan geldi bana yine de..aşk olaydı iyi Di ama ..olmadı.
bazı cümleler tüm falcilarda olduğu gibi aynı demek ..ama analizleri başkalarindan iyi yine de.
niko ..yeter..Tuğba çiğdem vs hepsinin çok fazla müşterisi var yillardan beri bu piyasadalar. .ama fosssss para kaybı hepsi