İstanbul'da Fal - Falcılar

Kahve ve tarot 50 tlye bakıyor,ben o stresli dönemimde bayağ gittim kendisine ama şimdi düşünüyorum da o da boşa zaman kaybı,evet anı ve geçmişi diğerleri gibi o da biliyor ama gelecek ile söylediklerinden söylediklerinden bir tanesi bile çıkmadı,nokta atışları yok ,falı akıcı değil ,ben gitmiyorum artık ,tavsiye edeceğim bir falcı değil tecrübe ettim yani:))
Gercekten mi canim? Benimde elimde kalanlardan biriydi acikcasi bos yere beklemeyelim demek ki. Gelecekle ilgili hic mi cikan olmadi?

Nihal iyi mi ? Tavsiye eder misiniz?

Canım ben henuz kendim gitmedim Nihal e, o yüzden iyi ya da kötü diyemem :/
Ama çevremden kısa süreli gelecekte iyi olduğunu duydum, burada da hakkında iyi yorumlar yapıldı. Dolayısıyla denemeyi düşünüyorum.
Gittiğimde mutlaka paylaşacağım burada da görüşlerimi. :)

Ya şu ayhan' a gidip ayhanzedeler olarak ay içimden geldi bu seferde ben sana fal bakayım diyip fal mı baksak acaba?
Falda da eski sevgilin sana dönmez unut onu, eylül ekim gibi yeni biri gelecek bak gör falan diyip üzerine de 50şer tl alıp çıkalım bence.
Bu arada, tarif ettiği tip de hep aynı ! Kirli sakallı, koyu kumral, yapılı dedi bana da. Çok rahat, pişkin bu Ayhan. Bu forumlardan falan haberi de yok herhalde, insanların fark ettiğinden.

arap melahatin telefon numarasını atabilen olursa çok sevinirim :)

Ayhan ....valla eski sevgilimden beni iyice soğuttuğu için minettarim..şu an herkese aynı şeyleri söylediği ortaya çıksa bile..yeni tarif ettiği kişilerle dedikleri olsaydi harika olacaktı ama olmadi maalesef.
Nihal çok abartılıyor. .ona da çok gittik yeni pöpüler olduğu dönemde ..anı bildi ve gelecekle ilgili vaadi ettiği hiç bişey çıkmadı. ..eler evlendi ama bizimle değil

Kizlar besiktas nihalin telefonunu gonderebilir misiniz ozelden? Cok tesekkurler
dün telefonu açsa ben de baktıracaktım ama yağmura gittim. geçen sene kerime baktırmıştım 4-5 kez o da iyiydi aslında ama çalıştığı kafeden ayrılmış. bir kez de ona fal baktırıp şu fal konusunu bir süreliğine kapatmak istiyorum Allahın izniyle :))

Kizlar dun birize gittim hic bi sey bilemedigi gibi oyle degil deyince sinirlendi. Ani bilemedigi icin begenmedim agresiflesmesi de cabasi. Goz kapama hareketi cok gicik ayrica. Klasik 1-2 senaryosu var sanirim fala giden cogunluga uyan onu anlatip duruyor. Kesinlikle onermiyorum hatta enerji isi bile diyemeyecegim

Back
X