evet gercekten oyle biri varsa biz de faydalanalım:)Öyle biri var mı varsa bana da numarasını verebilir misiniz?
benim uzun vadede gelecegi söyleyen ve dogru bildigine şahit oldugum bir falcı vardı, suya 6 yumurta kırıp bakan bir kadın, ismini de numarasını da bilmiyorum ama bir arkadasıma bakmıstı ve seneler sonra her sey kadının soyledigi gibi oldu. belki forumda bilen duyan vardır. keske hatırlasam o arkadasım da ta universitede grupca kadını cagırmıslar eve o zaman baktırmıstı. ulasabilecegini de sanmıyorum.kızlar tekrar yazıyorum. geleceği. yani mesela en az 5 sene sonrasını iyi analiz eden falcı arıyorum. anlık falan bir şey istemiyorum. an itibariyle her şey iyi zaten. güzel bir evliliğim var ama bazı sebeplerden gelecekte sorunlar yaşamaktan korkuyorum. gerçekten işin ehli olsun, 100 lira da 200 lira da feda olsun. ama geleceği görebilen falcı istiyorum. anı çizen, pembeci, herkese benzer şeyler söyleyen klasik tiplerden bıktım. geleceği iyi analiz ettiğine inandığınız şahit olduğunuz falcılar var mı? istanbul'da. kocaeli de olabilir
ben ona taksimde bakarken gitmistim hakikaten soyledikleri cıkmıstı kafe falcısı klasik 7-8 dk hızlı hızlı konusuyor ama bos degildi ben begeniyordum o kadını yeni yerine gitmedim fırsatım olursa giderim ama memnun kaldıgım tek falcı o, garip bir kadın da degil komsu teyze gibi cok seker bir kadındı insan huzursuz olmuyor yanında.Merhaba kizlar. Ben bugun Dilek ablaya baktirdim (Papyon cafede). Anla ilgili dogru seyler soyledi, soktaydim. Bazi seyler soyledi, onlara gerci o kadarda inanmiryorum ama olada bilir vunki onceden yapmak istedigim seyleri "yapacaksin bu tarihlerde" dedi. Hemde cok yakin bi tarihlede. Siz baktirdiniz mi ? Bana cok tarihler soyledi, cikar mi sizce ? 2 arkadasimda benimle gelmistiler, birine direk isim vermisti "Murat" diye ve baska cok sey soylemisti, digeri icinde aynen. Ama bugun o kadar guzel seyler soylediki, merak ediyorum, acaba sizden birisi baktirim ve digru cikan oldu mu ? Olduysa mutlaka tavsiyye ediyorum, mukemmeldi yani. En kisa tarihkerse (mesela yarin) bazi seyler olucak dedi, bakayim, olursa yazicam. Ama siz yinede bildiginiz bi sey varsa Dilek abla hakkinda lutfen soyleyin, cok umitlendim anlatamam..
Bizde burada sizin gibi kendini akıllı zannedip reklam yapanlarla boşa vakit kaybediyoruz ,sayfada boşa yer kaplıyorsunuz yani kısaca bizi yoran sizin gibiler,hadi başka bloga burası reklam blogu deil,showunuzu fal baktığınız cafede yapın!!!Siz bu kadar AKILLI olmayi nasil becerdiniz ? :) Inanmiyorsaniz o zaman kafanizi bu sayfada olan "reklamlarla" yormayin ve boyle seylere valit kaybetmeyin :) size dusmez birilerinin yorumlarina bilip bilmeden yorum yapmak :)
Bu nasil bir hakarettir ya. Kim kimin reklamini yaptigini daha onceki mesaj lara bakarak gorebikiriz. Demekki Sen Burda herkesin reklamini yapiyorsunki bizimde aynini yaptigimizi dusunuyorsun.
Ben dusuncelerimi soyledim, eger kelimesi kelimesine iyi okursan ve yorumlarsan gorebilirsin. Fakat Benim yorumlama yetenegim sadece fesatlik icin calisir diyorsan o Senin meselen. Evet uyeligimi yeni aldim Bende insanlarla dusuncelerimi paylasmak istedim.
Tutkunun numarasi Bu lutfen arayin demedim. Soru soran bir arkadasa cevap verdim. Tabikide anlayabilene
Bu ne o zaman daha kendinin ne yazdığını bilmiyorsun,beni burada çoğu tanıyor zaten yorma kendini git işini yap,senin seviyene inemem!!!Tutku nun numarasi ...canim
cok cok uzun bir aradan sonra yine falcı arayasına girdim. beni falcılara dusurenlerı allahım sen helak eylee :)))aminn neyse fal sepetindeki nesibe bu kadın ıcınde bulundugun durumu ve sevgilinizin hislerini acayip güzel yorumluyor gelecekle ilgili bana seni arıcak dedı ama imkansız araması ona ınanmadım ama bakalım. bakırkoy laf cafede umay var bir de cigdem gidenleriniz vardır bırı fıkır verır mı kıme gideyimevet gercekten oyle biri varsa biz de faydalanalım:)
Nasıldı Kuzey?Simdi kuzeye fala geldim once arkadasim baktircak cikinca size analizimi soylerim hanimlar bakalim òvüldugu kadar varmiymis :)
Yumurtacı Nazife diye bu forumda eski sayfalarda geçti. Suya yumurta kırıp bakıyormuş. Zeytinburnunda imiş yeri sanırım..Ben gitmedim ama eski onunla ilgili yazılar okudum . İsmi NAzife miydibenim uzun vadede gelecegi söyleyen ve dogru bildigine şahit oldugum bir falcı vardı, suya 6 yumurta kırıp bakan bir kadın, ismini de numarasını da bilmiyorum ama bir arkadasıma bakmıstı ve seneler sonra her sey kadının soyledigi gibi oldu. belki forumda bilen duyan vardır. keske hatırlasam o arkadasım da ta universitede grupca kadını cagırmıslar eve o zaman baktırmıstı. ulasabilecegini de sanmıyorum.
ama bakın bir belki burada gecmistir adı.
navigasyon yanlıs yonlendirmis olabilir ya hemen kötü dusunmeyelimarkadaşlar papyon cafe dilek'i soranlar olmuş. şubat 2016'da gitmiştim. bende anı da bilemedi. hatta hiç yaşamadığım, hiç olmayan şeyleri söyledi o anla ilgili. neymiş, sevdiğim kişi ortak arkadaşımıza beni soruyormuş. benim sevdiğim kişiyle ortak arkadaşım yok ki
asıl bombaya geliyorum, dilek'e göre sevdiğim kişi ekim 2016'da beni istemeye geliyorduama gelen giden yok, yolu bulamadılar sanırım hahahhahah
evet oyle otantik bir ismi vardı dogrudurYumurtacı Nazife diye bu forumda eski sayfalarda geçti. Suya yumurta kırıp bakıyormuş. Zeytinburnunda imiş yeri sanırım..Ben gitmedim ama eski onunla ilgili yazılar okudum . İsmi NAzife miydi
Kuzeyin Muzo'nun Çınar'ın ve Seda'nın ortak söylediği ve aynı tarihi (mart2017) verdikleri olayı yaşadım
Yani falda zamana takılmayın erken de olabilir geç de olabilir
kızlar bır de bırsey sorcam size hepimiz fal sepetindeki nesibeyi durum degerlendırmesi cok ıyıdır gelecekle ılgılı yorumlarından tutturdukları oldu mu size paylasırsanız cok mutlu olurum ben cok baktırdım ona cokta memnunum ama gelecekle ilgili oyle bir iddası var kı haşa fal tabi de kimse bilmez bana gore ımkansız ama o kesin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?