Mi Cafe Hande: Ona baktırmayı ne kadar çok bekledim bilemezsiniz ama çok detaylı tespitler de yoktu bir de pembeci mi? diye şüphelenmiyor değilim. Fena değildi
Kuzeye ben bugun gittin, babamla annemin bosanacaklarini soyledi. Inanmak istemiyorum cunki olmasina imkan yok, baska seylerdede bos konusdu. Sevdigim erkegin sevgilisi var, sordumki sevgilisi varmi ? Dedi yok. O yzuden onun yanina gitme. Handeyi istersen dene, bende yarin Handeye gutmej istiyorumHande için bir kaç kişiye sordum. pembeci değil, gördüğü gibi söylüyor dediler. vaktim olduğu zaman onu denemeyi düşünüyorum.
ya da kuzey. karar vermem lazım :)
Emin ol o aradığın kişi bulunabilseydi bu kadar sayfa olmazdı bu topikBu arada ben burda yazdiginiz murat tutku kaynak mirza can kuzey ve dahasini denedim kuzeyden tutmus fali olan bana mesaj atabilirse cok sevinirim
Kuzey su ani cok iyi biliyor kavgalari nedenlerini kisilik analizlerini ama gelecekle ilgili soyledikleri konusunda emin degilim ve bazi soyledikleri bos pembeci gibi
Tutku kaynak uc kisi baktirdigimiza ragmen birinizin bile falina dogru duzgun bakamadi konusmak icin yazdi
Mirza soyledigi hicbir sey tutmadi acik ve net
Symbol murat bana en dogru duzgun tutarli fal bakandi
Can duzgun bakti ama gelecekleri sallamaydi
Neslihan ve zehraya baktirma firsatim olmadi
Eger gercekten bana her dedigi oldu mukemmel bir falciydi diyebiliceginiz biri varsa ozelden ulasin bana lutfen
Merhaba,Abi handeymis kuzeymis tutku kaynakmus oymus buymus hepppsi yalan hepsi pembeci ben hayatimi fala adamis biri olarak soyluyorum bunlar hicbirine inanmayin bosa umit veriyorlar zaman kaybi para kaybi elde var -47738 yapmayin kendinize
Tarihlere takilmayin ~~Bence Kuzey bir cogumuzda 15 ocakta patlayacak
Merhaba,
Goruslerine saygi duyuyorum, ama tutku hakkindaki goruslerine kesinlikle katilmiyorum. Ben kendisine telefonda baktirdim, sadece isim Ve dogum tarihimi verdim. Yaklasik 45 dakika telefonda kaldi Ve isyerindeki mudurumun ismine kadar soyledi. Gelecegi sadece Allah bilir, zaten kesin tarihte vermedi. Sadece kis aylari, yaz aylari gibi zaman dilimleri verdi. Bunlarda Benim icin yeterliydi. Isimden, sagligimdan , iliski durumuna kadar herseyi bildi. Soyledikleri kuzeyinkisi ile kelime kelime tutarliydi acikcasi. Kendinde soyledigin gibi hayatimizi fallara adarsak, Ve surekli falci falci gezersek zaten kendi bahtimizi kendimiz kapatmis oluruz. Allah o kadar buyukki alnimiza yazilan kaderi degistirmekte kendi elinde degilmi.
ben yillarca America da yasadim, ordada degisik medyum Ve falcilara gittim. Hepside yasadigin veya yasayacagin olaylari soyler Fakat zaman dilimi asla vermez. Hepsininde soyledigini gercekten yasadim AMA dedigim gibi bazilari icin 1 yil gecti, bazilari icin 1 hafta.
O nedenle bunlarin hicbir dedigi olmuyor deyip karalamak yanlis olur Bence. Verdigi tarihi beklemekte
Bastada belirttigim gibi , goruslerine sonusz saygi duyuyorum
Tarihlere takilmayin ~~
Verdigi tarihlere +1 ay pay koyun
Altina Imzami Atarim bu Aciklamanin....
Su tarihte patlayacak diyipte morel bozmanın bir manasi yok akil mantık var bunlar insan tam tarihi nasil tuttursunlar ya...
Asil boyle tarih cikmadi fal patladi diyerek onumuzu kapatiyoruz kizlar ...
Ben gercekten anlam verebilmis degilim. Simdide soyledikleri bos diyorsun.Ben tarihten bahsetmiyorum tarihe takili kalmam soyledikleri bos
İnan ben o kadar güvenilir ve iyi bir falcı bilmiyorum :)gerçekten geleceği, evlilikte 5 10 yıl ileriyi kestirebilecek birilerini önerir misiniz şehir fark etmez. durumum biraz farklı. ileriye dönük soru işaretlerim var. evliliğimin ileride bozulacağına ve bu rüyanın kabusa dönüşeceği bi paranoya mıdır his midir nedir anlamadım. böyle bi ruh halindeyim
ben hep ordan ulaştım başka numara yok bende maalesefmerhaba, ben mi cafe handeye ulaşamıyorum. internette çıkan cep numarası kapalı. Bilen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirseniz cok sevinirim. tesekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?