bende karar verdim oturcm uslu uslu .... ama bişiler çekiyo sankı duramıyomÇıkmıyor,herkesi evlendiriyor pek bir mutlu ayrılıyorsun yanından ama ne gelen var ne gidenn
ben bi kere denk geldim her dediği çıkana
ama ismini hatırlamıyoommmmmmmmmmmmmmmmmm delircem.
yeşilcam sokağında solda ki son kafe .
ayşegül müydü acep
Hadi bakam ben de bir ik yorum yapayim. Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla falcılar o anki ruh haliniz neyse ona göre yorum yapıyor. Yani ben 5-6 falcının bana tutarlı bir biçimde kasımda şunlar şunlar olacak dediğini sonra hepsi aynı şeyi söylüyor acaba mı dediğimi ama kasım gelince de dediklerinin tam tersinin çıktığını iyi bilirim. Son maceramdan bahsedeyim size. En son Belgin Kostak a gittim. Evet kadın daha önceki sayfalarda söylenilen gibi isimleri biliyor ama o kadar. Tarihleri tutturamadı. Bana sulugöz dedi ki son üç yıldır hiç ağlamadım. Başka bir falcı ne var ne yok anlattı hayatımda bana. Tek noktayı es geçmeden ama gelecek sıfır.
Bir Demet var yalnız taksimde. Randevu alınıp gidiliyor. Çok kısa bakıyor. Eğer merak ettiğiniz birşey varsa bence gidin. Ama tekrar söylüyorum. Gelecekle ilgili söylenenlerin tuttuğuna ben rastlamadım. Belki raslarım diye çok falcı dolandım amaHala da dolanıyorum.
Bu arada bende bir tane daha çıkan fal!!!!
Buluşmak istedi malum ''ex''. Nesibe irtibat kuracak demişti ama buluşmak istecek dememişti tam olarak.Hakan ise buluşmak isteyecek demişti.Şoktayım bu gece konuştuk direk buraya yazıyorum
bende karar verdim oturcm uslu uslu .... ama bişiler çekiyo sankı duramıyom
bişeylerin çektiği konusunda sana katılıyorum :)
sen git yine de bir dene bakalım serkan'ı
ya kızlar bi akıl verin kime gidiym.. güle serkana levente tarıka gittm :)
Belki görünce hatırlarsın sen bi gitsen bidaha??
e yorumlarını anlat hangisi en iyi hangisi çıktı falan filan
kim su falı bakıyor :)merakla sonucu bekliyorum çünkü su falına bakanlar en iyi şimdiyi bilebilenler. Onların geleceği tutturma yüzdeleri daha iyidir bence sonuçtan beni de haberdar et lütfen
ı ıh hatırlamam canım ..
zira o kadar kötü bi ruh halinde gitmiştim ki güleç bi kadındı onu hatırlıyorum.
ama gidicem ayşegül diye biri varmıydı orda öğrenicem
sevgilimden ayrıldığımı gözü yaşlıyım diye anladı ama ..
o kadar ayrıntı bildi ve verdiği tarihler o kadar tuttu ki
tuttukça yok artık diyip durdum :2:
sonrasında da uzun bi süre gidecek durumda değildim ..
acep 1 küsür yıl önceki hatun duruyomudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?