• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba herkese, son günlerde arkadaşlarım keşfetmiş serhat diye bir falcı ki bende baktırdım bugünde başka bir arkadaşım telde baktırdı cidden an ve geçmiş süperdi , enerjisine zaten bayıldık , Bakırköy’de yaşıyormuş belki bilenler vardır inillh gelecekte dediği gibi çıkar. Haber ederim çıkarsa. Ama çok eski bir üye olarak ve son günlerde epeyce kişiye baktırmış ve az yorum yapıyor olsamda Serhat’ı tavsiye ederim .

Gunaydin. Didem ile yigitin soyledigi ayni sey didemin verdigi tarihle birebir bu sabah tuttu. adamin senden gizli yaptigi seyi ogreneceksin dedi bir kutu içinde. Kutu degil zarf icinden cikti bu sabah. Didem de yigitte ayni konuyu soylemisti didem tarih vermisti ekstra olarak. Hala gayet basarililar.

Herkese Merhabalar,
Bu ara fala baktırdığım kişiler arasında mirza favorim enerjisi çok iyi olduğu için faldan mutlu ayrılıyorsunuz onun dışında Ankara dan Sibel diye bir falcıya fal baktırdım. Telefondan bakıyor Anı çok iyi bildi hatta şaşırdığım nokta bugün oturup konuştuğum arkadaşımın ismini söledi şaşırdım, erkek arkadaşımla neden ayrılıdğımı ne olcağını söledi. Bakalım anlık olarak baya beğendim. Bunun dışında yarın bir kadına gidicem Alibeyköyde iyi ise size de yazarım bilgize
Telefonla fal bakan Sibel'e (numarası 0553 156...9) baktırdım. Doğruysa Ankaradaymış ve bir ara fal sitesinde çalışmış. Son derece kötü. Tamamen genel ifadeler. Gelecekten vazgeçtim, şu an veya geçmiş konusunda bile en ufak birşey tutturamadı. Hiçbir şey gördüğü filan yok. Sezgi, enerji filan gibi şeyler kadında asla yok. Sürekli ve ısrarla soru sorup cevaplamanızı istiyor ki aklı sıra buna göre bakmaya devam edecek. Haa bir de nasihat vermeye kalkıyor. Bu nasihatler bile herkese söylenebilecek nasihatler; kafaya takmayın, güvensizlik yapmayın, vs vs gibi. Konuşması böyle başlayınca devamını dinlemek istemediğimi ve ödediğim 100 liranın iadesini istedim. Gönderemeyeceğini ve Kadınlar Kulübü foruma istediğimi yazabileceğimi söyledi. Dünya kadar fal baktırmış birisi olarak bu kadar reziline rastlamamıştım. Sibel, kesinlikle uzak durulması gereken bir istismarcı.

Merhaba herkese, son günlerde arkadaşlarım keşfetmiş serhat diye bir falcı ki bende baktırdım bugünde başka bir arkadaşım telde baktırdı cidden an ve geçmiş süperdi , enerjisine zaten bayıldık , Bakırköy’de yaşıyormuş belki bilenler vardır inillh gelecekte dediği gibi çıkar. Haber ederim çıkarsa. Ama çok eski bir üye olarak ve son günlerde epeyce kişiye baktırmış ve az yorum yapıyor olsamda Serhat’ı tavsiye ederim .
Canım ben ve 2 arkadaşım baktırmıştık malesef bize dedikleri çıkmadı an da bizde de baya biyidi geçen sene baktırmıştık

Canım ben ve 2 arkadaşım baktırmıştık malesef bize dedikleri çıkmadı an da bizde de baya biyidi geçen sene baktırmıştık
Serhat bi cacık bilmez boşuna baktırmayın paranızdanda olmayın :)

Kızlar Damlalar Tuğba ve Melekler kahvesi Can'a fal baktıran var mı fikirleriniz nelerdir ? Lütfen bi bilgi verebilir misiniz. Dün Can'a baktırdım. Hande'ninde ilk baktırdığımda dedikleri çıktı son dedikleride işle ilgili falan çıktı ama aşkla ilgili çıkmadı.
Tugba cok kötü

Günaydın Kızlar :halay: sürekli yorum yazmıyorum ama sizi ilgiyle takip ediyorum.

Cumartesi günü bir arkadaşımın çok beğendiğim diyip beni yönlendirmesi sonucu fal baktırdım.
Kadıköy de Mila Cafe adı Işıl olan biri.. kahve 40 tarot 50 kredi kartıyla öderseniz 5 tl fark alıyorlar.
Size özellikle yazmak istedim, sakın sakın diyorum 40-50 tl götürüp çöpe atmayın az kalsın yolacaktım hatunu..
ben böyle fal bakma görmedim :sinirli: doğum bilgilerini tablete girdi fincana bakmıyor yandan yandan tablete bakıyor ama kahve falı bakıyor hatun.. saçmaladı da saçmaladı..
Kadıköy Mila Cafe Işıl ismini bir daha yazıyorum gitmeyin bu kadar iğrenç fal olamaz.. :sinirli::sinirli:
Hahahah aynen banada aynisini yapti cok guldüm o travestiye :)

Hadi ya :))) oysa benim beş arkadaş ve ben çok sevdik bakalım cnm kısmet artık :))) çıkarsa güzel olur çıkmazsa da fal bu :))

Bu şerefsizin adı burada geçmeyecek demedik mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızz sende en tırt falcılara gitmişsin.. hande kuzey neslihan vb. gittin mi hiç

Son düzenleyen: Moderatör:
@Beyazakrep slm cnm özelden mesaj attım bakabilir misin

Şu an nort cafe deyiz kuzeyi bekliyoruz:)) yorumlarımı çıkınca aktaracam

Kafelerde 3 5 dk bakanlara göre 10 dk baktı nerdeyse iyiydi bence ama iş çıkış larında kalabalık oluyo sanırım bizden sonra bir sürü gelen oldu

Evet orasida dogru bana 10 dakk az geliyo o yuzden hahah dogru 3-5 dkk bakanlara gore iyi

Back
X