- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
ben cansuya önceki dönemlerde baktırdım dedikleri bana ve arkadaşlarıma çıkmadı.suna ablaya da 2 yıl önce baktırmıştım oda çıkmadı.önerebileceğim canı gönülden kimse yok maalesef :/Arkadaşlar ilk defa burda falcı soracağım dün akşam ben maltepede rukiye diye birine baktirdim beğenmedim sonra geçen hafta cansu ya baktirdim ataköyde ki kibar biri ama çok iyi falcı dediler ama ne bileyim çok içine sinmedi evet bazı şeyleri bildi mesela eşimi tam tarif etti kahve ile bakmıyo bana dedi ki eşinin resmine bak telden sana tarif edeyim baktım o ara teline baktı şüphelendim dedim kameramı mi bar ayy bilemedim günahına girmeyeyim ama tam resimdeki gibi anlattı omun dışında ne bileyim en başta bekarmsn dedi yoo dedim seni bekar gibi görüyorum çok rahatsın demek ki nasil yani evliyim ne kadar bekar takınabilirim ki ayrıca babani göremiyorum dedi evet kaybettim dedim baş anlayacağız bazı nokta atışları var ama ben cok memnun kalmadım.. size şeyi sorucaktim yıllar önce cıvıltı cafe de suna ablaya kuzenlerim bakıyormuş yeni haberim oldu iyi bakmış dedikleri sonradan çıkış ama emin değilim ne diyorsun bana tak tak böyle nokta atışı yapan cokk fazla geçmiş bahsetmeyen iyi bir falcı arıyorum genel den ziyade isim le alakalı baktırmak istiyorum..tesekuurlerr .. gercekten ona baktıran bilen varmı suna yi