• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

bana yardımcı olur musunuz?bir durumun iç yüzünü öğrenmem gerek...inanın çok makbule geçecek...

peki bunlardan hangisi iyi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen bu günlerde çok ihtiyacım var...
Tuba’ya telefondan baktırmanı tavsiye etmem çünkü aşırı hızlı konuşur. Zeynep ve Tutku’dan memnun olan da var, tutarsız diyenler de var. Ben Tutku’ya hiç baktırmadım, Zeynep’i ise çözemedim. İkisinin de numaralarını sana gönderiyim, ikisi de ztn aylardır tartışılıyo burada sen okur bir karar verirsin.

Akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız Zeynep e fal baktırmayın
şu forumda da önermeyin artık. İnanmasanız baktırsanız bile sadece işleriniz ters gidiyor. tecrube sabit. ben uyarayım gerisi. size bağlı..
tutku kafi hemde iyidir. ama sık baktırma.

Akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız Zeynep e fal baktırmayın
şu forumda da önermeyin artık. İnanmasanız baktırsanız bile sadece işleriniz ters gidiyor. tecrube sabit. ben uyarayım gerisi. size bağlı..
tutku kafi hemde iyidir. ama sık baktırma.
merhaba sİz TUTKU YA BAKTIRDINIZ MI?NASIL?Ağızdan laf mı alıyor yoksa direkt söylüyor mu?

super. haber! gecmişte banada tarıhu 3kez cıktı gecen gıttım çıkması lazım:) buarada kuzeyde ben encok psikolojik analizini sevıyorum yuzyuze daha ıyı birde...
KUZEY '''İN NUMARASINI ALABİLİR MİYİM...

mandal kafe toprak kesinlikle iyi bir falcı.
Dün bana dedi ki 2 saat 2 gün içinde seni arayacak. Benimki çok ketumdur bu arada neler neler yaptı aramadı sormadı umursamadı.
Adam bugün aradı beni. bide aramaz dedim toprağada her dediğini yapıyo mu sanki gör bak dedi kendinden eminde vallahi de oldu.
Ha sonuç şu an hala muallakta zaten arayacak düzelecek hemen demedi toprakta ama aradı adam.
kuzeyinde gecikmeli olarak dediği olmuş oldu. Saçma bi bahaneyle arayacak falan demişti 1 hafta gecikmeli olmuş oldu. bakalım sonuç çıkarsa yazarım tekrar.

mandal kafe toprak kesinlikle iyi bir falcı.
Dün bana dedi ki 2 saat 2 gün içinde seni arayacak. Benimki çok ketumdur bu arada neler neler yaptı aramadı sormadı umursamadı.
Adam bugün aradı beni. bide aramaz dedim toprağada her dediğini yapıyo mu sanki gör bak dedi kendinden eminde vallahi de oldu.
Ha sonuç şu an hala muallakta zaten arayacak düzelecek hemen demedi toprakta ama aradı adam.
kuzeyinde gecikmeli olarak dediği olmuş oldu. Saçma bi bahaneyle arayacak falan demişti 1 hafta gecikmeli olmuş oldu. bakalım sonuç çıkarsa yazarım tekrar.
Güvendiğim falcılar hakkında iyi şeyler söylenince falları bana çıkmış kadar mutlu oluyorum, demek ben de boşuna güvenmemişim diye. hepimize tutturacaklar diye de birşey yok tabii ki ama sizin adınıza çok mutlu oldum.

Güvendiğim falcılar hakkında iyi şeyler söylenince falları bana çıkmış kadar mutlu oluyorum, demek ben de boşuna güvenmemişim diye. hepimize tutturacaklar diye de birşey yok tabii ki ama sizin adınıza çok mutlu oldum.
teşekkür ederim canım

Kuzeyin soylediyi bi sey cikti bana , amma 10 gun macimum demisdi, yalnis 21 gun oldu ama cikdi

Neydi canım çıkan

9 ay konusmadigim biri ariycak demisti ... 9 ay oldugu icin pek inanmadim aramasina aradi bugun , hemen buraya yazdim, pek tatli konusma olmadi amma yinede aradi sonucta , bu arada nez hanimda soylemisdi 3 cu ay gorusuceksiniz diye mesaj var , tugba asla aramayacak demisti ... fos o bana yani

Back
X