• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen o kişi. Bana gelecekte olmayacaksiniz başkası olacak dedi yanildi
Ya bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..

Ya bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..
Benle de falin basinda pazarlik yapmisti senli benli sevmem sizli bizliyimdir, hizli konusurum iyi dinle, sanki o bana degil ben ona para karsiligi hizmet veriyormusum gibi, ben zaten kendisiyle senli benli konusmadim niye konusayim

Ama bana müstehak..Bezelye kadar beyni
Benle de falin basinda pazarlik yapmisti senli benli sevmem sizli bizliyimdir, hizli konusurum iyi dinle, sanki o bana degil ben ona para karsiligi hizmet veriyormusum gibi, ben zaten kendisiyle senli benli konusmadim niye konusayim
O da iyiymiş :) hızlı konuşurumu söyledi bana sadece.Sonraki tavrı ve tarzı çok çirkindi,benim her saniyem para,paranı verdin bu kadar..şeklinde bir muamele..bir soru bile soramıyorsun.Ama yookkk bende salaklık eşeklik,ne demeye baktırdım,bulaştıysam..

Bende fal bittikten sonra numarasını hiç düşünmeden sildim. Benzerini yasadim fal sırasında söylediğine itiraz ettim kaba konuştu

Çok merak ettim baktırdım bende Ayşe'ye. Ama sanırım en olumlu bana konuştu kadın ve o kadar sıcaktı ki, fal sonrası bi kaç dua gönderdi. Baştan çok hızlı konuşurum dedi, takip edemedim sesini sonra yavaş yavaş özet geçti anlaşılmayan merak ettiğin bişey, sorun var mı dedi. Yok dedim. İlerisi için gayet olumlu konuştu genel anlamda. Olur olmaz bilinmez ama az çok tahmin ettiğim gibi oldu ki baktırırken çok çekindim felaket tellalı gibi gelmişti burdaki yorumları okurken. Bilemedim kızlar enerji meselesı sanırım. Hakkımızda hayırlısı.

Çok merak ettim baktırdım bende Ayşe'ye. Ama sanırım en olumlu bana konuştu kadın ve o kadar sıcaktı ki, fal sonrası bi kaç dua gönderdi. Baştan çok hızlı konuşurum dedi, takip edemedim sesini sonra yavaş yavaş özet geçti anlaşılmayan merak ettiğin bişey, sorun var mı dedi. Yok dedim. İlerisi için gayet olumlu konuştu genel anlamda. Olur olmaz bilinmez ama az çok tahmin ettiğim gibi oldu ki baktırırken çok çekindim felaket tellalı gibi gelmişti burdaki yorumları okurken. Bilemedim kızlar enerji meselesı sanırım. Hakkımızda hayırlısı.
Enerji meselesi de olabilir, burdaki olumsuz yorumlar kulagina calindiysa musteri kaybetmemek icin politik davranmis da olabilir

gerçekten mi ya nlur kimse baktırmasın bu kadına terbiyesize bakar mısın :sinirli:

Valla banada çok olumluydu falı,oyle bir sıkıntım yok.Hatta o kadar olumluyduki inanmakta zorlandım,tlf dada düzgün konuştu.Duada verdi alma ben geri döndürme duası oldugunu görünce direkt sildim.Kimse dönecek sevecek vs diye dua mua okuyamam o kadar..Hem inanmıyorum hemde inansam bile adam okusun benim icin dua :KK75: acizmiyim o kadar,birtek onamı kaldım..Sonra soru sorunca kabalaştı bende

Arkadaşlar

Burası ortak herkesin bilgi paylaşımında bulunduğu bir platform ama soru sordugumuzda hava da kalıyor. Bir kişi ya cevap veriyor ya vermiyor. Doğru yönlendirilme açısından adana da fal bakan eylem hanım a daha önce fal baktıran oldu mu? Yorumlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim

Merhaba.
Seneler once deli gibi fal baktırırdım. Büyük bir bunalıma girmiştim. Bir buçuk sene sürdü. Gerçekten zavallılik derecesinde caresiz hissediyordum. Eğer böyle hisseden arkadaşlar varsa burada çok kişi vardı aynı durumda. Herkesin geçti. Benimkide geçti.

Çok bahsedilen hande, eylem, zeynep, onlarca bakirkoy, kadikoy, besiktas, nisantasindaki cafe falcilari, telefon falcilari, internetten baktirdiklarim hepsi yalan oldu. Hatta normalde kapısının önünden bile geçmeyeceğim asla ortak bir paylaşımım olamayacak seviyede insanlara fal baktırmak için rezil yerlere bile gitmiştik.
Suan bambaska bir hayatim var. Ve kimse bahsetmemisti bile.

Handeye kalsa şuan coktan evliydim zaten petrol zengini ela gözlü aşırı yakışıklı bir erkekle öyle demişti :)))
Tek giden şey yuksek miktarda paralarımız oldu malesef. Ve o paralara hiç acimazdim. Birde olacak diye umutla bekledik bazı günler inanıp çaresizlikten.

O dönemden burada olan arkadaşlara da baktim da hiç birisini goremedim. Sanırm hepsi benim gibi bıraktı. Bir grup vardı resmen hep ayni kisilerdik o sene ve delirmis gibi fal baktırıyorduk hergun. Burada da çok cikarmistik dolandırıcılari o zamanlar :)

Adanali telefonda fal bakan eylemede batırmıştım. Bir arkadaş yazmış konyoda hocaya yönlendiriyordu diye.
Hatta burada bir arkadaş 500 tl kaptırmıştı. Dua okutuyorum seni baristircam v.s diye kandırmıştı ve Sonra kızın numarasını engellemisti. Bende bunu öğrenince numarasını silmiştim.
Adını hatırlamıyorum bendende binlerce lira isteyenler, herşeyi değiştirelim diyenler olmuştu.
Çook uzun zamandır yoktum. Fali da tamamen bıraktım Allaha şükür.
Eylem gibi dolandırıcılara fal baktırmayın lütfen. Sizi başka şeylere yonlendiren insanlar sadece paranizi alip kayboluyor. Burada cok yasanmisti o donemler. Insanların caresizliklerinden faydalanıyorlar.

Hatta zamanında izmirli bir falcı, her falcının karşısındaki kişiye göre belli kalıp cümleleri vardır. Yoksa onlarca kişi ye özel ne diyebiliriz ki demişti. O yüzden bence 100 150 falan çok çok fazla arkadaşlar.
Yanlış anlamayın lütfen ama o fal paralarını kimsesiz ya da köy çocuklarına bot mont almak için ya da sahipsiz onlarca sokak hayvani bakan insanlara, onlara ulasmatirmasi için mamalar gönderdiğimde çok daha huzurlu bir insan oldum ve Allah rizkimi arttırdı.

Umarım bir gün hic ihtiyacınız olmayacak kadar mutlu olursunuz. 🙏

Back
X