Yazicam mutlakaMerakla bekliyorum canım, baktırdığın gün hemen alıntı yapıp yazarmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazicam mutlakaMerakla bekliyorum canım, baktırdığın gün hemen alıntı yapıp yazarmısın
Ya bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..Aynen o kişi. Bana gelecekte olmayacaksiniz başkası olacak dedi yanildi
Benle de falin basinda pazarlik yapmisti senli benli sevmem sizli bizliyimdir, hizli konusurum iyi dinle, sanki o bana degil ben ona para karsiligi hizmet veriyormusum gibi, ben zaten kendisiyle senli benli konusmadim niye konusayimYa bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..
Ama bana müstehak..Bezelye kadar beyniYa bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..
O da iyiymiş :) hızlı konuşurumu söyledi bana sadece.Sonraki tavrı ve tarzı çok çirkindi,benim her saniyem para,paranı verdin bu kadar..şeklinde bir muamele..bir soru bile soramıyorsun.Ama yookkk bende salaklık eşeklik,ne demeye baktırdım,bulaştıysam..Benle de falin basinda pazarlik yapmisti senli benli sevmem sizli bizliyimdir, hizli konusurum iyi dinle, sanki o bana degil ben ona para karsiligi hizmet veriyormusum gibi, ben zaten kendisiyle senli benli konusmadim niye konusayim
Gittim. Bilemedi bu sefer. Bir şey dedi bir tek onun süresi dolmadi ama yok bu kez begenemedimHandeye gittin mi son dönemde ben 1 yıldır gitmiyorum!
Bende fal bittikten sonra numarasını hiç düşünmeden sildim. Benzerini yasadim fal sırasında söylediğine itiraz ettim kaba konuştuYa bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..
Yok canım bakmaz o telde yerinde bakıyo bakarkende yüzüne bakmıyo gerçi ama bildiğim bakmadığıSafiye telefonda bakıyor mu? Yoksa sadece kafede mi?
Enerji meselesi de olabilir, burdaki olumsuz yorumlar kulagina calindiysa musteri kaybetmemek icin politik davranmis da olabilirÇok merak ettim baktırdım bende Ayşe'ye. Ama sanırım en olumlu bana konuştu kadın ve o kadar sıcaktı ki, fal sonrası bi kaç dua gönderdi. Baştan çok hızlı konuşurum dedi, takip edemedim sesini sonra yavaş yavaş özet geçti anlaşılmayan merak ettiğin bişey, sorun var mı dedi. Yok dedim. İlerisi için gayet olumlu konuştu genel anlamda. Olur olmaz bilinmez ama az çok tahmin ettiğim gibi oldu ki baktırırken çok çekindim felaket tellalı gibi gelmişti burdaki yorumları okurken. Bilemedim kızlar enerji meselesı sanırım. Hakkımızda hayırlısı.
Aynen faldan sonra numarasini ben de direkt silmistimBende fal bittikten sonra numarasını hiç düşünmeden sildim. Benzerini yasadim fal sırasında söylediğine itiraz ettim kaba konuştu
gerçekten mi ya nlur kimse baktırmasın bu kadına terbiyesize bakar mısınYa bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..
Valla banada çok olumluydu falı,oyle bir sıkıntım yok.Hatta o kadar olumluyduki inanmakta zorlandım,tlf dada düzgün konuştu.Duada verdi alma ben geri döndürme duası oldugunu görünce direkt sildim.Kimse dönecek sevecek vs diye dua mua okuyamam o kadar..Hem inanmıyorum hemde inansam bile adam okusun benim icin duaÇok merak ettim baktırdım bende Ayşe'ye. Ama sanırım en olumlu bana konuştu kadın ve o kadar sıcaktı ki, fal sonrası bi kaç dua gönderdi. Baştan çok hızlı konuşurum dedi, takip edemedim sesini sonra yavaş yavaş özet geçti anlaşılmayan merak ettiğin bişey, sorun var mı dedi. Yok dedim. İlerisi için gayet olumlu konuştu genel anlamda. Olur olmaz bilinmez ama az çok tahmin ettiğim gibi oldu ki baktırırken çok çekindim felaket tellalı gibi gelmişti burdaki yorumları okurken. Bilemedim kızlar enerji meselesı sanırım. Hakkımızda hayırlısı.
Arkadaşlar
Burası ortak herkesin bilgi paylaşımında bulunduğu bir platform ama soru sordugumuzda hava da kalıyor. Bir kişi ya cevap veriyor ya vermiyor. Doğru yönlendirilme açısından adana da fal bakan eylem hanım a daha önce fal baktıran oldu mu? Yorumlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim
NerdeymişAhu’yu buldum neyse ki![]()
Nerede olduğunu paylaşmayacak mısınız☺Ahu’yu buldum neyse ki![]()
Çok mu iyi bu Ahu? ve neredeAhu’yu buldum neyse ki![]()