İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar, haftaya İstanbulda olacağım taksim Bakırköy fındıkzade Beşiktaş civarında önerebileceğiniz biri var mı? Yer olarak tam bilmiyorum kafe ismiyle yazarsanız sevinirim

Cumhura kahve baktıran varmı nasıldı çıkan varmı
Su falı baktıran varmı ona
Buarada birisi bana elmiranın reklamını mı yapıyorsun demişti haksız yere ki, okadar falcı yorumum var eski uyeyim.. Elmira anı ben demeden görmüştü uzun suredir buna rastlamamıştım oyuzden yazmıştım o arkadaş ona cevap vermediğini sanmasın sakın.. Elmriya ikinci kez baktırdım baltırdıgım ilk falı ezberlemiş olmalıki aynı şeyleri söyledi ama okul aile vb onları da bildiği için tutmadı diyemem sadece tutanlar dışında sanırım duygusal hayatta biraz hoş olan diye gelmeycege gelecek diyebilir diye düşünüyorum
cumhur ise ebcedle kahve ye bakıyor herşey isimle değil bence ve çok olumsuz bakıyor sanki sonuç alan varmı??

Buarada birisi bana elmiranın reklamını mı yapıyorsun demişti haksız yere ki, okadar falcı yorumum var eski uyeyim.. Elmira anı ben demeden görmüştü uzun suredir buna rastlamamıştım oyuzden yazmıştım o arkadaş ona cevap vermediğini sanmasın sakın.. Elmriya ikinci kez baktırdım baltırdıgım ilk falı ezberlemiş olmalıki aynı şeyleri söyledi ama okul aile vb onları da bildiği için tutmadı diyemem sadece tutanlar dışında sanırım duygusal hayatta biraz hoş olan diye gelmeycege gelecek diyebilir diye düşünüyorum
cumhur ise ebcedle kahve ye bakıyor herşey isimle değil bence ve çok olumsuz bakıyor sanki sonuç alan varmı??
Selam, Kadıköy Cumhur bu değil mi? Ben geçen sene bu fal macerasına başladığım zaman gitmiştim, ilk gittiklerimdendir. Çok net hatırlıyorum maksimum 6 vade demişti ve o kadar iddialı konuşmuştu ki, o sıralar fal konusunda tecrübesiz olduğum için kuş gibi inandım 🤣 Asla çıkmadı tabi ki😬

Bu durumda şunu sormak gerekiyor bence;elmiranin OLUMSUZ konustugu biri var mi icimizde? Eger herkese olumluysa musteri kacirmamak icindir, ki bu beni çok uzer:(

bence aynı kişi. çok hızlı konuşuyo ve ben ilk falda hiç bişey anlamaıştım gerçekten.
ama nasıl beğenmediniz anlamadım :)))
10 dk falan bakıyo. gelecek konusunda iyi ama ayşe abla karşı tarafın düşünceleri konusunda efsane. bu konuda kefilim. hatta bazen ben korkudan aramıyorum olumsuzu duymak istemediğim için. özzellikle sevgilimle kavga ettiğimde :KK70: ama tabi fal ya kişiden kişiye değişiyo demek ki
Ayşe ablanın numarasını yazar mısınız özelden

Selam, Kadıköy Cumhur bu değil mi? Ben geçen sene bu fal macerasına başladığım zaman gitmiştim, ilk gittiklerimdendir. Çok net hatırlıyorum maksimum 6 vade demişti ve o kadar iddialı konuşmuştu ki, o sıralar fal konusunda tecrübesiz olduğum için kuş gibi inandım 🤣 Asla çıkmadı tabi ki😬

Evet kadıköy deki cumhur ben etkilendim ama ebcedle bakması soru işareti yaptı normal kahve baktırdım su da baktırsammı diye merak ediyorum yorum kızlar... anda bildi mi bari o önemli onu merak ediyorum cunku bana birşey söyledi an için önemli birşey su baktırsammı diye düşünüyorum

Evet kadıköy deki cumhur ben etkilendim ama ebcedle bakması soru işareti yaptı normal kahve baktırdım su da baktırsammı diye merak ediyorum yorum kızlar... anda bildi mi bari o önemli onu merak ediyorum cunku bana birşey söyledi an için önemli birşey su baktırsammı diye düşünüyorum
Anda da genel geçer şeyler söylemişti, herkese uyabilecek analizler vs ama sana bilinmesi zor , spesifik bir şey söylediyse baktır istersen.

Anda da genel geçer şeyler söylemişti, herkese uyabilecek analizler vs ama sana bilinmesi zor , spesifik bir şey söylediyse baktır istersen.

Hımm gelecek çıkmadı yanı bir düşüncem sadece ilişkin olmaz dedi bu klasiktir onun dışında spesifik Koray aşkın cafede bakan korayın numarası var olan yazabilirmi

Ya bende baktırdım o kadına ama çok saygısız bir insan bence..Dedikleri çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama falı baktırdıktan hemen sonra birsey sordum whatsaptan,çok çirkin davrandı.Ufacık bir soruydu yani,evet yada hayır yazacaktı altı üstü,tersleyip işim var yazdı.Bana ağır geldi,dedimki peki kusura bakmayın,bir daha sizi rahatsız etmem,numaranızıda siliyorum.Sil bir dahada arama dedi,bende sildim.Bunlar işi iyice ticarete dökmüş ya..Insanlık falan kalmamış..
bunu yapan kim?

Bu durumda şunu sormak gerekiyor bence;elmiranin OLUMSUZ konustugu biri var mi icimizde? Eger herkese olumluysa musteri kacirmamak icindir, ki bu beni çok uzer:KK43:
evet bunu bende çook merak ediyorum. Elmira gerçekten durum olumsuzsa olumsuz konuşuyor mu? baktıran arkadaşlarda yorum yapabilir mi?

Biz bu falcılara çok prim verdik az isimleri duyulunca bunu yapıyorlar utanmio lar da hiç sanki bizler ve bizler gibiler olmasa para kazanabilecekler kimse gitmesin de gorsunler. Saygısızlık ne demek ya ayip yani
katılıyorum, yeri geliyor iki tane soru soracaksın ağız büküyorlar. yahu 100-150 tl para aldın bu kadarda saygısızlık olmaz ki..

Kızlar,

Bir arkadaş yazmıştı halkalıda Nermin hanım iyi bakıyor diye yazdım ama cevap alamadım. Birkaç arkadaş daha arıyor onlarda bulamadı. Eskilerden tarattım ama söyleyen arkadaşın ismini de bulamadım. Bileniniz var mı numarasını? İçimizde ismini duyup, baktıran olmuştur mutlaka diye düşünüyorum...

uzun bir aradan sonra geldim. nişantaşı symbol (aykut dışında baktırdıklarımın isimlerini maalesef unuttum. hatırladıkça ekleyeceğim) ve kadınlar kahvesinde (pelin) baktırdığım fallar genelde hep birbirine yakındı ancak benim istediğimden uzak şeyler söyledikleri için ''aman çok salladılar'' demiştim ancak öyle değilmiş, üstelik hepsi söyledikleri şekilde olmasının benim için en iyisi olduğunu söylüyordu. baktırmayalı ne kadar oldu bilmiyorum ama baktırma ihtiyacı hiç hissetmiyorum artık. söyledikleri tamamen çıkmasa bile çoğu çıktı ve artık ben de benim için en iyisi olduğuna inanmaya başladım. :) en kısa zamanda çıkanlar/çıkmayanlar şeklinde liste haline getirip paylaşacağım

Back
X