Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben severim fal falci gezmesini hatta bu sayfada yazilanlari tek tek en bastan okuyacak kadar cilginca sevebiliyorum fal islerini ama tutarli olsun ya nolurr ertelemesin falci benikızlar eskısehırde kı mehmete fal bakanlar bana yorumlarınızı yazar mısınız yorumlarınız bızım ıcın degerlı![]()
mehmet kesin cikmadi bana.Ben severim fal falci gezmesini hatta bu sayfada yazilanlari tek tek en bastan okuyacak kadar cilginca sevebiliyorum fal islerini ama tutarli olsun ya nolurr ertelemesin falci beniMemnun muydunuz? Bana ne vadeler ne de olaylar tutmadi anı iyi yorumlayabilir enerjisi güzel ve tatli dilli. fakat gelecek konusunda malesef. Moral verdi diye baktirmistim hep. Veee nedense sonradan telefonlari hep mesgule alir oldu. Hatta acık acık yazayim bir olay bekliyordum eylul basi, eylul sonu, ekim bası, 1 aya kadar derken yilbasina kadar erteledi ama sonuc malesefff
![]()
melisanin dedikleri dedigi tarihte cikti olaylar ama sonucu beklemede eger sonucuda cikarsa tam aradigim falciolucak nerdeyse yarisini yasadim dediklerinin baska giden varmi diye soruyorum bu kadinin sirri nedir ya
Aslında kendinden emin konusuyor onlar ani iyi bildigi icin gelecegi de bilirler diye düsunup inanip bekliyoruz bence olayin asli bu fakat cikmayinca gene gitmek neyimemehmet kesin cikmadi bana.
Nunarasini atarmisin cnmElmirayı burada duydum da merak ettim ama bence o da gol degil olumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama burada bi falciya 200 lira verdim diye bana laf etmislerdi fakat ben memnunum gene söyledigi bir olayi yasadim Buket Hanimin özelden soranlar olursa yasadigim olayi da anlatirim seffaf biriyimburada yorumumu okuyan arkadaslarim da var beni biliyorlar olayi da onlara anlattim arkadaslarimdan birseyler gizlemek istemedigimden. Lutfen 200 lirami da ben dusuneyim bi kere daha helal olsun verdigim para
![]()
Sütlü kahve Neslihanı diyorsan ben beğenmedim hiç...
melisanin dedikleri dedigi tarihte cikti olaylar ama sonucu beklemede eger sonucuda cikarsa tam aradigim falciolucak nerdeyse yarisini yasadim dediklerinin baska giden varmi diye soruyorum bu kadinin sirri nedir ya
bu bahsettiğiniz melisa kimdirDasdar
Özelden yazdım simdiden bol sans diliyorumNunarasini atarmisin cnm
Cok arastirdim da herkes gelecekte bakip görcez dedi nihayet biri gelecekle ilgili yazdiKızlar şu İzmir’deki GÜLİSTAN gerçekten memnun kalan var mı çok merak ediyorum
Cok arastirdim da herkes gelecekte bakip görcez dedi nihayet biri gelecekle ilgili yazdiKızlar şu İzmir’deki GÜLİSTAN gerçekten memnun kalan var mı çok merak ediyorum
İşte merak ediyor insan malum geçmiş geçmişte kaldı benim için şuan anlık önemli geleceği kimse bilemezCok arastirdim da herkes gelecekte bakip görcez dedi nihayet biri gelecekle ilgili yazdiBi arkadas yazmisti buraya bir kaç sayfa oncesinde vardir. Cikmadi yanildi diye
Ben yorumlardan takip ediyorum kendisiyle iletisim kurmadim da emin olursam neden olmasin. severim ben degisik yorumlariİşte merak ediyor insan malum geçmiş geçmişte kaldı benim için şuan anlık önemli geleceği kimse bilemez
Canım ben onu duydum ama hem yeri çok uzakmış hemde ilgilenmiyormuş. Eskiden iyiymis ama. Şimdi çok öven yok ama vebal almayayımKızlar Muğla Yerkesik'teki Havva Hoca'ya giden var mı? Olumlu da olumsuz da yorum çok o yüzden merak ediyorum sizlerin yorumunu
Evet ben de gitmistim uzakti da su an net hatirlamiyorum ne dedigini. Bir arkadasim da yeni gitmis kendisi kk kullanmiyor burada sormami istedi benim memnun oldugum biri vardi onun numarasini verecektim ona da. Oraya da para verince biraz beklemek istiyor hakli olarakCanım ben onu duydum ama hem yeri çok uzakmış hemde ilgilenmiyormuş. Eskiden iyiymis ama. Şimdi çok öven yok ama vebal almayayım
Bekliyorum bende iletişim kurarsam mutlaka yazarımBen yorumlardan takip ediyorum kendisiyle iletisim kurmadim da emin olursam neden olmasin. severim ben degisik yorumlaridenersem yazarim mutlaka buraya
Teşekkür ederimBekliyorum bende iletişim kurarsam mutlaka yazarım