- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Hemde avukatla aradinizsanırım şu izmirdeki kadın onu bizim bir avukat arakadaşla çok aradık ama bir rivayete göre ölmüş. bir diğer rivayete göre ise inzivaya çekilmiş dediler.(2 sene önce)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde avukatla aradinizsanırım şu izmirdeki kadın onu bizim bir avukat arakadaşla çok aradık ama bir rivayete göre ölmüş. bir diğer rivayete göre ise inzivaya çekilmiş dediler.(2 sene önce)
Hemde avukatla aradinizcanım sen aştın olayi başka boyuta geçtin
![]()
Bir arkadaşım hemde bu işlerden nefret eder onu öyle bir överdi ki bende çok istemiştimOna da gittim, 4-5 yıl oluyordur....beş para etmez arkadaşlar, gitmedik diye üzülmeyin....çok da bekleyeni vardı, ama çok kötü bulmuştum kendisini, neden geliyor bu kadar insan diye şaşırmıştım
O zamanlar 50ydi banada köyden bir akrabam önermişti yeni aklıma geldi nihale baktırdınız mı? Onu merak ediyorum
kime baktırdın kız tarot bakıyor Ankara galibaBaktırdım kız vadesi 2 gün çıkarsa yazarım. Vade gerçekten 2 gün
Bu Emine hanım nerededir, neye bakıyor?
kime baktırdın kız tarot bakıyor Ankara galiba
2 gün nedir ya![]()
Anı sence bildi miGecen hafta baktirdim, 4-5 Agustos demisti valla 2 gun iste![]()
Anı sence bildi mi
ya bana kızıyor millet ama valla anı biliyor. (benim bu işten çıkarım yok.baktırıyorum sadece)aman aman fal beklentimde yok fena değil. anı biliyor da zaten yuvarlak konuşuyor olabilir gelebilir yaparsan gibi ihtimallere kaldık vesselam.......Bence biliyor kız
Binnazda ef püf tiplere 100tl vereceğine bence nihal
çıkarsa yazar mısınız?çok memnun olurum. umarım iyi bir durumdur ve çıkar. bolşans.Gecen hafta baktirdim, 4-5 Agustos demisti valla 2 gun iste![]()
Sana kimse kizmiyor canim seninle özeldende msjlasiyoruz çıkarin olmadigini biliyoruz o konuda gram süphem olsa konusmam seninle,Nihal anı biliyor zaten onu sana bende söyledim zaten ama Nihal eski Nihal deil,bak S springwillcome da benim gibi Nihale gecmiste senelerce baktiranlardan ,gecen 2 gun once baktirmis pisman olmus ,o da benim gibi falci gurmesidir sadece fal baktirdiktan sonra biraz beklemek lazim iyi veya kötü oldugunu anlamak icin,dün yine 2 kisi baktirdi forumdan Nihale onlarda memnun kalmadi ne yazıkki ,keske Nihal eskisi gibi olsada ben yine 2 haftada bir duzenli gitsem,Nihal kisilik olarak ve sohbet olarakta yillardir en sevdigim 2 falcidam bir tanesidir,digeri Halkali Nermin ama ikiside ne yazikki eskisi gibi deil,fallari cikmadiktan sonra anlamdida yok,biz senin iyiligin icin cok ust uste baktirinca dili yanmis kisiler olarak üzülmemen adina seni uyarmak istedok yoksa istedigin gibi yorum yapabilirsin istedigun kadar falciya gidebilirsin bunun karari senin özgür iradene kalmiz ne beni ilgilendirir nede başkasiniya bana kızıyor millet ama valla anı biliyor. (benim bu işten çıkarım yok.baktırıyorum sadece)aman aman fal beklentimde yok fena değil. anı biliyor da zaten yuvarlak konuşuyor olabilir gelebilir yaparsan gibi ihtimallere kaldık vesselam.......![]()
Sana kimse kizmiyor canim seninle özeldende msjlasiyoruz çıkarin olmadigini biliyoruz o konuda gram süphem olsa konusmam seninle,Nihal anı biliyor zaten onu sana bende söyledim zaten ama Nihal eski Nihal deil,bak S springwillcome da benim gibi Nihale gecmiste senelerce baktiranlardan ,gecen 2 gun once baktirmis pisman olmus ,o da benim gibi falci gurmesidir sadece fal baktirdiktan sonra biraz beklemek lazim iyi veya kötü oldugunu anlamak icin,dün yine 2 kisi baktirdi forumdan Nihale onlarda memnun kalmadi ne yazıkki ,keske Nihal eskisi gibi olsada ben yine 2 haftada bir duzenli gitsem,Nihal kisilik olarak ve sohbet olarakta yillardir en sevdigim 2 falcidam bir tanesidir,digeri Halkali Nermin ama ikiside ne yazikki eskisi gibi deil,fallari cikmadiktan sonra anlamdida yok,biz senin iyiligin icin cok ust uste baktirinca dili yanmis kisiler olarak üzülmemen adina seni uyarmak istedok yoksa istedigin gibi yorum yapabilirsin istedigun kadar falciya gidebilirsin bunun karari senin özgür iradene kalmiz ne beni ilgilendirir nede başkasini
yok cnm biliyorum seni .hayatım ondan değil de hani savunuyor gibi olmayayım .hakikaten bu arada sende şöyle iyisinden bir falcı var mı?Sana kimse kizmiyor canim seninle özeldende msjlasiyoruz çıkarin olmadigini biliyoruz o konuda gram süphem olsa konusmam seninle,Nihal anı biliyor zaten onu sana bende söyledim zaten ama Nihal eski Nihal deil,bak S springwillcome da benim gibi Nihale gecmiste senelerce baktiranlardan ,gecen 2 gun once baktirmis pisman olmus ,o da benim gibi falci gurmesidir sadece fal baktirdiktan sonra biraz beklemek lazim iyi veya kötü oldugunu anlamak icin,dün yine 2 kisi baktirdi forumdan Nihale onlarda memnun kalmadi ne yazıkki ,keske Nihal eskisi gibi olsada ben yine 2 haftada bir duzenli gitsem,Nihal kisilik olarak ve sohbet olarakta yillardir en sevdigim 2 falcidam bir tanesidir,digeri Halkali Nermin ama ikiside ne yazikki eskisi gibi deil,fallari cikmadiktan sonra anlamdida yok,biz senin iyiligin icin cok ust uste baktirinca dili yanmis kisiler olarak üzülmemen adina seni uyarmak istedok yoksa istedigin gibi yorum yapabilirsin istedigun kadar falciya gidebilirsin bunun karari senin özgür iradene kalmiz ne beni ilgilendirir nede başkasini
Nerde bakıyormuş ki bakırköyde deneyelim:)Bakırköy’de seray diye birinş duyan var mı, izmir’den gelmiş. Efsane diyorlar. Eee gir sorsanıza
Bulamıyoruz ki, bilen kişi söylemiyor. İzmir’den gelmiş evinde bakıyor, Gülistan ayarında biri deniyor.Nerde bakıyormuş ki bakırköyde deneyelim:)