İstanbul'da Fal - Falcılar

Bağdat cad symbol cafe nereye taşındı arkadaşlar biken var mı... Serkan için geldim... cafe kapanmış

Selam kızlar Eskişehir kadriyeye baktıran oldu mu merak ediyorum ??? Bir tek bende mi tutmadı bu kadın ? Eylül için İzmire gideceksin demişti müjdeli haber var Oraya yerleşeceksin demişti oğlumun tedavisi için gidiyordum bu sene bu korona yüzünden maalesef gidemeyeceğim Şimdi doktorla görüştüm şehir dışından acil bir durum yoksa hasta kabul etmiyorum dedi Buda tutmadı zaten oraya yerleşme durumum sıfır birde Temmuz’da işe başlayacaksın dedi şuan evdeyim oda tutmadı Patladı yani

Denizli’de sevindikte 2005 baltırdığım Melahat diye biri vardı maalesef kadına ulaşamıyorum evinide tam çıkaramıyorum öldü dediler onada inanmadım eğer Denizli’den bilen gören varsa benimle iletişime geçebilir mi ?

kızlar son zamanlarda önerdiğiniz biri var mı cafe,telde şu kişiyi deneyebilirsin diyebileceğizin taksim bakırköy beşiktaş civarı..

kızlar son zamanlarda önerdiğiniz biri var mı cafe,telde şu kişiyi deneyebilirsin diyebileceğizin taksim bakırköy beşiktaş civarı..
cnm sembol kafede kuzeyin falları fena değil. bir defa bektırdım enerjisi iyi değil ama çıktı.

arkadaşlar yeni denemeler yok galiba bu ara kimse baktırmadı mı?

Zerrin’i çok eskiden tanırım. İstanbuldan önce başka bir şehirdeydi, oradan biliyorum. Dedikleri çıkmaz. Çok sallama fal bakar, gözü sürekli kapıdadır, hep gelen müşterilere bakar. Saçından falan bahseder, telefonu çalarsa açar konuşur. Boşuna baktırmış olursunuz.

başka bir öneriniz var mı?

Maalesef, kimseyi önermem. En son haziranda baktırmıştım, artık bıraktım fal baktırmayı. :)
bende sanırım 3 4 hafta oldu baktırmadım.çok iyi referans olmazsa baktırmayı düşünmüyorum.umarım bende bırakırım.

bende sanırım 3 4 hafta oldu baktırmadım.çok iyi referans olmazsa baktırmayı düşünmüyorum.umarım bende bırakırım.
Benim de sağım solum belli olmaz, birini duyarım baktırasım gelir :)) ama bugüne kadar baktırdıklarımın hangisi doğru düzgün çıktı ki diye düşünüp hep vazgeçiyorum.

Merhaba bende arkadaş tavsiyesiyle girdim buraya. Güzel bir falcı arıyorum baktırmak için öneriniz varsa lütfen haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…