Eskişehir kadriye allah allah o burç bakmaz ama garipKadriye bende de tutmadı, bir de burçlara takılı anladığım kadarıyla... Birşey daha kaldı söylediği onunda vadesi var ki ben zamana takılmam falda. Zaman spesifik bir kavram
cnm sembol kafede kuzeyin falları fena değil. bir defa bektırdım enerjisi iyi değil ama çıktı.kızlar son zamanlarda önerdiğiniz biri var mı cafe,telde şu kişiyi deneyebilirsin diyebileceğizin taksim bakırköy beşiktaş civarı..
Baktırmadım ama çok duydum deneyeceğim ozaman yazarım
eğer denerseniz buradan yazın olur mu?iyiyse bilgimiz olsun.Kadıköy narçıl kafede Zerrin varmış onu söylediler beğenenler var bilemiyorum
başka bir öneriniz var mı?Zerrin’i çok eskiden tanırım. İstanbuldan önce başka bir şehirdeydi, oradan biliyorum. Dedikleri çıkmaz. Çok sallama fal bakar, gözü sürekli kapıdadır, hep gelen müşterilere bakar. Saçından falan bahseder, telefonu çalarsa açar konuşur. Boşuna baktırmış olursunuz.
Maalesef, kimseyi önermem. En son haziranda baktırmıştım, artık bıraktım fal baktırmayı. :)başka bir öneriniz var mı?
bende sanırım 3 4 hafta oldu baktırmadım.çok iyi referans olmazsa baktırmayı düşünmüyorum.umarım bende bırakırım.Maalesef, kimseyi önermem. En son haziranda baktırmıştım, artık bıraktım fal baktırmayı. :)
Benim de sağım solum belli olmaz, birini duyarım baktırasım gelir :)) ama bugüne kadar baktırdıklarımın hangisi doğru düzgün çıktı ki diye düşünüp hep vazgeçiyorum.bende sanırım 3 4 hafta oldu baktırmadım.çok iyi referans olmazsa baktırmayı düşünmüyorum.umarım bende bırakırım.
cnm yok ki iyi falcı yok kuruttuk galiba .......Merhaba bende arkadaş tavsiyesiyle girdim buraya. Güzel bir falcı arıyorum baktırmak için öneriniz varsa lütfen haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?