benım cezam da bitmiş hemen haftasonu etkinliklerimi yazayımmm..

içimde kalmasın diye angels daki Zeynep e gittim.Ilk basta yaptıgı aıle hayatım ve işimle ilgili çok iddialı açılımlarda bulundu çok keskin şeyler...olurmu bilmem olursa söylerim...
Ancak özel hayatımla ilgili şu an ki yada geçmişteki kişileri bilemedi,ne isim.ne tarif,ne de karekter
Hadı olmadı ben sordum o söyledi ama o kadar kart acmasına ragmen bir tane elle tutulur yorum çıkmadı......
Daha sonra meşhur Serhan ablayla bulustuk,ılk arkadasım baktırdı onun falını dınleme fırsatı buldugumdan baktırmama gerek kalmadı...
Yanı ne dıyeyım su an yok,geçmiş yok o da ablalardan birde ısrar edıyo olmıycak seyler ıcın ama kartta çıktı diye neyse sonuc böyle olunca ben doğal olarak baktırmadım...
Gelecek cıkıyo denmiş ama bende anı ve gecmısı bılemeyınce isim ya da harf veremeyınce zaten ben faldan kopuyorum ve bana gelecek degılde şu an ki düşünceler lazımm....
Son 3 haftadır her yeni falcı hüsran baktırmayı düşünmüyorum artıkk bir tek elmira kaldı aklımın ucunda
Ve kafadan 3 tane cok ıyı dıyebılecegım kısı varken ve o kadar cok fal baktırmısken 1 tek kişi bile şu an yaşadığım ve içinde bulunduğum durumu bilemedi....Hemde bu kişi hayatımın içinde olan bir kişiyken bile kimse olucakları göremedi
Bu Kişi hakkında tek yorum yapan ve hayatımda gören Şengül,Batu ve Burcu idi......Ama yinede yaşananları bilemediler...