- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
O zaman yes beybi elmasın o falcı olma ihtimali kesine yakınHakkaten yavevet ozamanlar demişti zaten 30-35 vardır demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yes beybi elmasın o falcı olma ihtimali kesine yakınHakkaten yavevet ozamanlar demişti zaten 30-35 vardır demişti
Aynen o zamanlar yeni dogum yapmıs genc bi kadındı demisti yatıyomus lohusaymıs. E lohusayken karıstıgına gore hemen olcak is degil o eveliyatıda vardır bence ve bence o kisi bu elmas cidden. Bana da yüksek ihtimalle bu kisi gibime geliyo,semt aynı cunku.O zaman yes beybi elmasın o falcı olma ihtimali kesine yakınbulduk galiba bir de adresi bulaydık
![]()
Aynen beybi bencede oO zaman yes beybi elmasın o falcı olma ihtimali kesine yakınbulduk galiba bir de adresi bulaydık
![]()
Aynen baksan meşhurmuş zaten karakola falan sormuş arkadaş o zaman giderken . Karakoldakiler göstermiş evini . Yaş tarifi hep tutuyo şuan mahalle de tutuyor .Aynen o zamanlar yeni dogum yapmıs genc bi kadındı demisti yatıyomus lohusaymıs. E lohusayken karıstıgına gore hemen olcak is degil o eveliyatıda vardır bence ve bence o kisi bu elmas cidden. Bana da yüksek ihtimalle bu kisi gibime geliyo,semt aynı cunku.
E bu kadar seyi bilmesi ve özeldende konustum burdaki arkadasla ona da kesin konusmus net sekilde bizimkilerede kesin konusmus ayy bizimkiler nasıl bozulmuslar ama sen patlasan catlasan seninkiyle olmayacaksın demis ve cidden de olmadılar da isyerinden esmer bi adamla evlendi kıza meslek degisiceksin demis kız öğretmenlikten bankacılığa gecmis şaka gibiAynen baksan meşhurmuş zaten karakola falan sormuş arkadaş o zaman giderken . Karakoldakiler göstermiş evini . Yaş tarifi hep tutuyo şuan mahalle de tutuyor .
Ay ben korkarım da heE bu kadar seyi bilmesi ve özeldende konustum burdaki arkadasla ona da kesin konusmus net sekilde bizimkilerede kesin konusmus ayy bizimkiler nasıl bozulmuslar ama sen patlasan catlasan seninkiyle olmayacaksın demis ve cidden de olmadılar da isyerinden esmer bi adamla evlendi kıza meslek degisiceksin demis kız öğretmenlikten bankacılığa gecmis şaka gibi
Ay bende hahahaAy ben korkarım da he![]()
Havin nerede bakıyor ? Teşekkürler yorumunuz İçinBen de bir gazla az once havine fal baktirdim bundan yaklaşık iki ay önce baktirmistim ve söylediğinde boyle bir sey imkansiz dedigim kotu bir olayı 15 gun once yasadim az once baska numaradan daha once hic fal baktirmamis gibi yeniden aradim ve yine ayni şeyleri soyledi anda dedigi her sey bence doğru ama gelecek için söylediklerini bilemiyorum. Yalniz bir buçuk iki qy once bana söylediği şeyi gunlerdir hangi falcinin( o kadar çok baktirdim ki hepsi birbirine girdi) söylediğini hatırlamaya çalışıyordum sonra bir arkadaşıma anlatirken aksam baska bir olaydan dolayı havinin söylediğini hatirladim burda yazan herkese sizle beraber yaklaşık 3 qydir fal baktiriyorum( 7 sene önceki fal maceralarım haric) bu olayi tek bilen havin oldu. Bu sefer söylediklerinin icinde boyle imkansiz dedigim bir wey yok ama süreç dedigi gibi ilerlerse buraya yazar size bilgi veririm. Sizlere de fikir olsun
ben korkmam, en azından o kadar para boşa harcadık bu sefer param boşa gitmezdi belkiAy ben korkarım da he![]()
ben telefonda baktırdım bana da numarsını burdan biri vermiştiHavin nerede bakıyor ? Teşekkürler yorumunuz İçin
Buldunuzmu numarasiniHavin nerede bakıyor ? Teşekkürler yorumunuz İçin
Ben Temmuz ayında bir fal baktırmıştım aşırı saçma bir faldı tek bir dediği bile olmadı.ben de yorumlara istinaden baktırdım bakalım an çok iyiydi ama bana çok değişik bir şey söyledi kimsenin söylemediği umarım olmaz ama olursa yazacağım
Umudumuz sensinBen yarin biraz ugrasicam umarim olumlu haberle donerim![]()
Ay ben korkarım da he![]()
Yalniz havinin iki seferdede odada olan baska biriyle konuşması su istemesi fincanı getir götür surekli bir seyler konuşması beni rahatsiz etti bir de her seferinde ben bilirim diyor biraz ukala bundan rahatsız oldum
Sizde numarası varsa paylaşır mısnızBende aynı şekilde başka şeylerle de ilgileniyor o zamanda benim hevesim kaçıyor beklerken söylediğimde de farketmez ben görüyorum diyor![]()
GönderdimSizde numarası varsa paylaşır mısnız
şimdi ben bu yıldıztabya muhtarı ile görüştüm orada pazar içinde yıllardır fal bakan biri varmış ama adı elma değil birsen mişARKADAŞA SORDUM ELMAS DEĞİL BİRSEN DEMİŞ O DEĞİL ARADIĞIMIZ KİŞİ SANIYORUM. SOYADI OLMADIĞINDAN ŞUAN ULAŞAMIYORUM BAŞKA BİR YOL BULMAMIZ LAZIM