Fal Sepeti Deneyimleri

kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
gül demir'e ben iki kez baktırdım. illkinde hiç soru sormadım. derya nural gibi çok spesifik şeyler söyledi. daha çıkmadı ama bir kısmı çıkacak bence. 2 ay sonra ikinci bir fal attım, başka bir isimle attım onu. tamamen çöptü. ilk söylediğinden bambaşka şeyler söyledi.

gül demir'e ben iki kez baktırdım. illkinde hiç soru sormadım. derya nural gibi çok spesifik şeyler söyledi. daha çıkmadı ama bir kısmı çıkacak bence. 2 ay sonra ikinci bir fal attım, başka bir isimle attım onu. tamamen çöptü. ilk söylediğinden bambaşka şeyler söyledi.

ilk falı başarılı olanlardan sanırım gül demir. bana şey dedi hani zaman konusunda kötüyüm, zaman vermem, aşağı yukarı bir şey söylerim vade konusunda dedi. ama muhteşemdi falı.

derya nural bence en acayip şeyleri bilen kişi. öyle detaylar bildi ki ben inanamadım. bende gelecek vadesi tutmadı ama sahne sahne bana geleceği anlattığı ve nesibe, demir, ve gül demir de aynı şeyleri söylediği için çıkacağından emin gibiyim. bir arkadaşıma da attık, onda da çok acayip şeyler bildi. durugörüsü acayip bence.
Nerde bakıyor ve ne kadar

Erkek kuzenim Derya Nural baktırdı benim onerimle ama 8dk lik masal gibi bomboş bı şey yollamış, 4dk üstünde nazar var demiş zaten.

Evliliğin eşiğinden dönen adama detaysiz bir fal bakmayı nasıl başardı bilmiyorum. Soru bölümünde detay verip imkansiz bunlar deyince de dua edip bırakmış. İade istedi ama iade etmeyecekler galiba.

Erkek kuzenim Derya Nural baktırdı benim onerimle ama 8dk lik masal gibi bomboş bı şey yollamış, 4dk üstünde nazar var demiş zaten.

Evliliğin eşiğinden dönen adama detaysiz bir fal bakmayı nasıl başardı bilmiyorum. Soru bölümünde detay verip imkansiz bunlar deyince de dua edip bırakmış. İade istedi ama iade etmeyecekler galiba.

ayni anda yazmisiz😂

Back
X