kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
gul bana cikmisti ama pahali gelince daha baktirmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
gül demir'e ben iki kez baktırdım. illkinde hiç soru sormadım. derya nural gibi çok spesifik şeyler söyledi. daha çıkmadı ama bir kısmı çıkacak bence. 2 ay sonra ikinci bir fal attım, başka bir isimle attım onu. tamamen çöptü. ilk söylediğinden bambaşka şeyler söyledi.kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
gül demir'e ben iki kez baktırdım. illkinde hiç soru sormadım. derya nural gibi çok spesifik şeyler söyledi. daha çıkmadı ama bir kısmı çıkacak bence. 2 ay sonra ikinci bir fal attım, başka bir isimle attım onu. tamamen çöptü. ilk söylediğinden bambaşka şeyler söyledi.
Bazi seyleri bildimi? Bende gecen sene tam bu zamanlar bakmisdi ama cikmadi dedigi bir sene gecdiilk falı başarılı olanlardan sanırım gül demir. bana şey dedi hani zaman konusunda kötüyüm, zaman vermem, aşağı yukarı bir şey söylerim vade konusunda dedi. ama muhteşemdi falı.
Bazi seyleri bildimi? Bende gecen sene tam bu zamanlar bakmisdi ama cikmadi dedigi bir sene gecdi
Beni tesfik ediyorsun baktirmayabazı değil, inanılmaz derecede her şeyi bildi gül. adamın benim yüzüme dediği şeylerden tut, benim ilişki hakkındaki düşünceme kadar.
Beni tesfik ediyorsun baktirmaya![]()
Bugün yüzde 50 indirim vardi baktirmadim ya dahada baktirmam
Nerde bakıyor ve ne kadarderya nural bence en acayip şeyleri bilen kişi. öyle detaylar bildi ki ben inanamadım. bende gelecek vadesi tutmadı ama sahne sahne bana geleceği anlattığı ve nesibe, demir, ve gül demir de aynı şeyleri söylediği için çıkacağından emin gibiyim. bir arkadaşıma da attık, onda da çok acayip şeyler bildi. durugörüsü acayip bence.
Konudaki en iyi yorum olabilir ahshaEkim'i bekliyorum ben vade verdi. Artık olursa ekime olmazsa .....![]()
Bana olumlu konuşmuş ama ne gelen var ne gidenKızlar Nadide hiç olumsuz konuşuyor mi
Nekadar baktirdin son bir aydaben komple bitirdim, bekleme surecine gectim artik. cunku sacma sapan bir durum var bende ve fallardan da bagimsiz bekleyecegim bir sure zaten gidisati.
Erkek kuzenim Derya Nural baktırdı benim onerimle ama 8dk lik masal gibi bomboş bı şey yollamış, 4dk üstünde nazar var demiş zaten.
Evliliğin eşiğinden dönen adama detaysiz bir fal bakmayı nasıl başardı bilmiyorum. Soru bölümünde detay verip imkansiz bunlar deyince de dua edip bırakmış. İade istedi ama iade etmeyecekler galiba.
Bomboş ya falı. Adama adım at diyor adım attığı için karşı taraf iyice soğudu zaten.deryanin dun soyledigi bi konu cikti o uzulme demisti ama cok uzgunum
Bomboş ya falı. Adama adım at diyor adım attığı için karşı taraf iyice soğudu zaten.
Üzüldüm..Bana bisey duyucaksin demisti duydum keske duymasaydim