- 26 Şubat 2022
- 145
- 58
- 48
Ve bunu açıkça yapanlar da sütlü cafe Miraç kaya burcin vsOrası öyle canım da bu büyü konusuna girip para almaya çalışmak da belaltı vurmak gibi oluyo bence artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve bunu açıkça yapanlar da sütlü cafe Miraç kaya burcin vsOrası öyle canım da bu büyü konusuna girip para almaya çalışmak da belaltı vurmak gibi oluyo bence artık
Aynen oyle,benım oyle ıslerde ısım olmaz cok sukur dedıgım gıbı asırı bel baglamamak lazım hayatını fala gore yasayan arkadaslarım var benım ama hıcbırının bu zamana kadar aa evet bu cıktı dedıgını hatırlamıyorum anda ıyı bılıyolar benceBakıcaksan adabınla fal bakıp bırak kimsenin 2-3 biniyle köşeyi dönemezsin ve haram para yani insanı kanser bile eder
Aynen canım tabi ben işlem yaptırmadım bilmiyorum ama birebir şahit olduğum arkadaş ya da gördüğüm yorum vs aksini iddia eden yok sevgilimi döndürdü diyen varsa da buyursun yazsınAynen oyle,benım oyle ıslerde ısım olmaz cok sukur dedıgım gıbı asırı bel baglamamak lazım hayatını fala gore yasayan arkadaslarım var benım ama hıcbırının bu zamana kadar aa evet bu cıktı dedıgını hatırlamıyorum anda ıyı bılıyolar bence
Ben kurtulmak icin ugrasıyorumAynen canım tabi ben işlem yaptırmadım bilmiyorum ama birebir şahit olduğum arkadaş ya da gördüğüm yorum vs aksini iddia eden yok sevgilimi döndürdü diyen varsa da buyursun yazsın![]()
Hahahaha kurtulcaz inşallahBen kurtulmak icin ugrasıyorum![]()
Sen de yeni üyesin bu bataklıktan çıkalım hayatımıza işlemeden çok kötü bişey ya ama inat ediyo insan doğrusunu bulacakmış gibiBen kurtulmak icin ugrasıyorum![]()
Ben falda ENERJI olayına kesinlikle inanmıyorum.bilen yetenekli falcı her şekilde bilir bilmeyen de beceriksizliğini ENERJIMIZ UYUSMADI diyerek bize yıkar olay bu yani yalçının.hissiyati ile orantili
bana mı dediniz?Üslupsuz ve uygunsuz ithamlarınızı bir kenara bırakın artık ve saygılı olun
Beni Zeynep olmakla itham etmişsiniz
Hakikaten ayarınız yok
Size değil elbette kibana mı dediniz?
Sevgili pinoshhh hanım yanlış anlaşılma için kusura bakmayın lütfenbana mı dediniz?
Ne gibi ayrıntılı bahsetseniz olur muZeynep olayinda kararsizim bazi bildigi seyler var bilemedikleri çoj buyuk salladigi olaylard var bence tamamen çöp degil ama bana dedikleri başkasına oluyor![]()
Negibi şeyleri çok Büyük salladı binde anlamadım sizin falınız başkasına mı çıktıZeynep olayinda kararsizim bazi bildigi seyler var bilemedikleri çoj buyuk salladigi olaylard var bence tamamen çöp degil ama bana dedikleri başkasına oluyor![]()
Ben burada polemiğe girmem ama ben foruma yazdığım topicte gayet üslubumu korurken ve sizin isminizi bile ifşalamamışken burada hakaret etmeniz hiç hoş değilArkadaşlar burada beğendiğimiz falcıları paylaşıyoruz. Kimse kimseye zorla gidip benim falcıma baktırın demiyor. Özelden hangi falcıya baktırdınız diye yazan kendini bilmezler falci önerdim diye şikayette bulunuyorlar, size Türkiye’nin kral falcısı gelse olmaz çünkü sizin sorununuz kafanızın içinde biraz onu kullanın. He bu arada döndümm iyi ve güzel insanlar için hepte burada kalıcam