Ben Zeynep’le ilgili birkaç birşey sormak istiyorum madde halinde yazıcam arkadaşlar aynı şeyleri söylediği Kişiler varmı bence bu Zeynep olayını çözmemiz lazım söylediği herşeyi yazdım
1-Kumral bir erkek hayatına girecek çok şanslıyım diyeceksin
2-Mehmet, Ahmet diye birini tanıyormusun
3-Ex ile ilgili seni düşünmekteyim, seni nasıl unutabilirim
4-Ex ile ilgili bende hayatıma dair ne olduğunu bilmiyorum
5-Ex ile ilgili asla mutlu olamayacak
6-Ex ile ilgili Sana muhtaç olucak, seni özleyecek, önünde diz çökecek

7- Ex ile ilgili hayatında x kaşın var ama seni düşünüyor, seni çok üzdüğünü düşünüyor
8-Sana gelicek seni kıskanıcak işini herşeyini, seni çok merak ediyor
9-Ex ile Çapkınlık peşinde bu, başka kadın daha girecek
10-Ex ile ilgili; seninle ilgili çok üzdüm pişmanım diyecek

senin bir huyunu çok beğeniyor bunu sana itiraf edecek kimsede bulamayacak
11-Ex ile ilgili senden başkasıyla mutlu olamadım diyecek. Benim için en farklı olan sensin diyecek
12-Ex ile ilgili sende bir hesap vermesi var
13- Ex ile ilgili Kimseye aşık değil
14-Ex ile ilgili Yanımdaki insanla mutlu iyi değilim ( Burda lafa giricem Allah aşkına kim mutlu olmadığı biri yanında durur gezip gezip gelecekmiş Si..... o... ç....

özür dilerim kızlar)
15-Ex ile ilgili Sen buna sert çıkmışsın birdaha çıkacaksın öyle bir laf sokacaksınki çok üzülecek
16-Ex ile ilgili Dilim kilitli suskunum, herşey benim yüzünden
17_Ex ile ilgili “Burada bir of çekme var

” içim onunla konuş diyor ama tekrardan aşk istesem mutlu olabilirmiyiz (Iyyy MPİ’den bulanıyo adamdan miğdesiz arada laf sokuyum

)
18- Ex ile ilgili sen istemiceksin onu istermisin ki
19-Ex ile ilgili her konuda neden aklıma geliyorsun
20- Özellikle önünde eğilecek, sana muhtaç olduğunu ve çok pişman olduğunu söylecek
21: Birde bana beklesinler diyorlar diyo ya kadın 1,5-2 sene bekletti beni
İşte kızlar not almışım hemde defalarca 1sene önce baktırdığım falda aynıydı günler önce baktırdığımda yani demem oki evet anlık bazı şeyleri biliyor ama bana göre Zeynep pembe tablocu bunu yada benzer cümleleri kullandığı varmı aranızda genelde Zeynep’e sadece Ex ile ilgili soruyordum Böyle yani benzer şeylerse paylaşırsanız sevinirim. Bana dediği hiç birşey olmadı çünkü kötü hiçbirşeyde söylemedi ondandır belki

Yani ben sırf burda övüldü diye umut bağladım her gördüğüm şeyden sonra tekrar yıkıldım sonra tekrar umutlandım sonra yine hüsran o yüzden ben bu şekilde insanların beklentiye sokulmasını çok yanlış buluyorum gördüklerinize inanın arkadaşlar ne düşündüğü ne hissettiği önemli değilki “banane benim yanımda olmayan gelmeyen insan beni düşünüyo seviyormuş bana ne faydası var cehennemin dibine kadar yolu olsun birde insanların kafasını karıştırıyolar” daha çok falcıyla ilgili notlarım var ara ara paylaşıcam